TKO JE SLJEDEĆI?

Ovim se prekidima nitko nije nadao

08.08.2013 u 11:52

  • +2

Kraj velikih ljubavi

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Vrućina je mnogima zavrtjela glavom, pa dok neki poput Tonyja Cetinskog i njegove zgodne Dubravke ne skidaju ruke jedno s drugoga, oni drugi, s malo dužim ljubavnim stažem, odlučili su krenuti svatko svojim putem. Neslaganje karaktera, dotrajale ljubavi, a možda i neke treće osobe dovele su do mnoštva prekida u samo mjesec dana

Prvi u nizu slavnih prekida koji je šokirao je onaj Ivana Todorića i Milice Mihajlović koji su se razišli nakon četiri godine ljubavi. Prelijepa srpska manekenka Milica sama je uživala na Hvaru koji su godinama zajedno posjećivali, a Ivan je viđen u zagrebačkom kinu CineStar u ženskom društvu.

Iako svoju vezu nikada nisu javno potvrdili, od prošlog se listopada Jelenu Veljaču i Filipa Juričića često moglo vidjeti u zajedničkim noćnim druženjima. Glumica, scenaristica i spisateljica i glumac sada su ipak okončali svoje druženje, a ljeto provode odvojeno: Jelena odmara na Hvaru, a Filip radi u Zagrebu.

Iako je pred TV kamerama prije samo pet mjeseci javno izrekla: 'Volimo se. Zajedno smo, a naša ljubav nikad nije dovedena u pitanje', već ovih dana Severinin menadžer Tomica Petrović za Gloriju je izjavio kako je njezinoj ljubavi s Milanom Popovićem došao kraj. To je drugi put da se ljubavni par rastao nakon dvije i pol godine veze, no iako su svojoj ljubavi dali drugu priliku, čini se kako je ovoga puta kraj ipak konačan.


Nakon osam godina ljubavi na odvojen život odlučili su se i Mirna Maras i Mario Valentić. 'Istina je, razvodimo se', potvrdila nam je Mirna Maras. Par koji je još ovoga ljeta uživao u Šibeniku, samo nekoliko dana prije šeste godišnjice braka odlučio je krenuti u daljnji život odvojeno. Ipak, njihov petogodišnji sin Niko, koji je plod njihove velike ljubavi, zauvijek će ih sve držati na okupu.

Sve su glasnija šuškanja kako će papire za razvod nakon 15 godina braka potpisati i Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones. Strani mediji raspisali su se kako se glumac već odselio iz zajedničkog doma. Iako su zajedno prolazili kroz njegovu borbu s opakom bolešću, navodno se on sve teže nosi s njezinim bipolarnim poremećajem.

Poznati zavodnik George Clooney ponovno je sam, nakon što je prekinuo s neodoljivom bivšom hrvačicom Stacy Kiebler. Vezi je navodno presudila činjenica da je on duže vrijeme boravio u Europi, a ona u Los Angelesu.