PRATI TRENDOVE

Ovim odličnim New Balance tenisicama nije uspjela odoljeti ni Meghan Markle

06.12.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Usred najnovijih optužbi za rasizam u kraljevskoj obitelji, Meghan Markle uočena je na ulicama Santa Barbare, u sportskom izdanju zaokruženom popularnim modelom tenisica

Poput brojnih fashionistica, vojvotkinja od Sussexa u svoju kolekciju tenisica u ormaru također je poželjela uvrstiti neki model s potpisom brenda New Balance.

Prema istraživanju modne tražilice Stylight čak dva modela tenisica s potpisom brenda iz Bostona, 550 i 530, sada se mogu pohvaliti titulom najtraženijih.

Odabir Meghan Markle pao je na ništa manje popularan model 327, čiju je verziju u neutralnim bež nijansama, kombinirala uz sportski komplet crne boje.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od paparazza, 42- godišnja vojvotkinja neuspješno je pokušala sakriti identitet s dodatkom sunčanih naočala i bejzbolskom kapom zelene boje.

Velika ljubiteljica klasičnih lookova u duhu popularne estetike tihog luksuza, Meghan Markle u svakom svom izlasku uvijek teži chicu pa ju rijetko kada imamo priliku ugledati u tenisicama.

Kada ih ipak odluči nositi, redovito odabire neutralne modele, kao što je slučaj s modelom 327 brenda New Balancea, ali i tenisicama ekološki osvještenog brenda Veja, za čiju je svjetsku popularnost i sama odgovorna.