NAJBOLJI ODABIR

Ove torbe su chic i praktične, uklapaju se u svaki stil i odlična su modna investicija

20.01.2024 u 07:34

Bionic
Reading

Trendseterice dobro znaju koliko je važna uloga modnih detalja, a jedan od najomiljenijih zasigurno su torbice

Modni dodaci, ako su dobro odabrani, mogu posve transformirati stajling te ga učiniti posebnim. Pa čak i ako ste odjeveni posve 'obično', npr. u vječnoj kombinaciji majice i traperica, cool dodacima dat ćete chic notu svom looku, a ovo se odnosi baš na torbice.

Za mnoge su fashionistice torbe opsesija kojoj je doista teško odoljeti.

  • +4
Svestrane torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: Heden

Bez obzira na to sviđaju li vam se one velikih dimenzija ili pak minijaturne - jer svaka fashionistica ima svoje osobne favorite u kolekciji - ako tragate za poklonom kojim ćete se nagraditi za početak nove godine, zašto se ne biste počastili univerzalnim modelom torbice u obliku polukruga jer se doista uklapa u svaki stajling.

Ovaj dizajn osvojio je zaljubljenice u modu diljem svijeta, a ove lijepe i praktične torbice nalaze se i u ponudi high street brendova poput Zare, H&M-a i Manga, ali i u kolekcijama renomiranih kuća Sézane i Chloé...

  • +4
Zarine torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Torba koja se nosi preko ramena s velikim preklopnim dijelom i metalnim zatvaračem čini se da dominira ponudom među brendovima, od onih jeftinijih pa do skupljih. Minimalistički dizajn, elegantne linije, profinjen, pomalo luksuzan izgled i iznimna praktičnost ovakve torbe u ovom trenutku čine je najpoželjnijim modnim dodatkom ove zime.

Radi se o modelu koji nije predviđen za večernje kombinacije, a njegov bezvremenski dizajn čini ga idealnim za posao, šetnje, putovanja...

Sjajno izgleda i u kombinaciji s omiljenim teddy kaputima, puffer jaknama, oversized ili klasičnim kaputima...

Pa ako dvojite o isplativom modelu torbice, nećete pogriješiti ako investirate u ovaj jer će vas još dugo i dobro služiti.