MODNI KLASICI

Ove torbe lakoćom će se uklopiti u sve vaše stajlinge, a bonus im je što nikad ne izlaze iz mode

16.02.2020 u 22:43

Bionic
Reading

I najjednostavniji stajling podići će dobra torba, a ove godine u trendu su klasični modeli koje možete nositi crossbody ili na ramenu. Nove it torbice nemaju ludo privlačan oblik, no poglede svejedno privlače odvažnom nijansom ili upečatljivim detaljem

Čini se da minijaturni modeli torbica opstaju još jedino na modnim pistama i u editorijalima, dok su se za predimenzionirane modele odvažile samo najhrabrije zaljubljenicu u modu. Trend koji definitivno vlada ove sezone je onaj koji se zapravo dopada svima, a riječ je o bezvremenskim modelima torbica srednje veličine, najčešće klasičnog pravokutnog oblika, koje se nose na ramenu ili crossbody.

View this post on Instagram

@ediebcampbell, photo by Acielle / @styledumonde

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Prethodnih sezona nosili su se skulpturalni modeli, vizualno vrlo privlačni, no ne i previše praktični. Ove sezone, osim klasičnim dizajnom, koji poglede privlači u nekim slučajevima i nekim efektnim detaljem poput remena ili kopče, it torbe osvajaju i bojama.

It torba sezone mora imati tri stvari:

  • Funkcionalnost jer ipak mora biti dovoljno velika da u nju stane sve ono što vam treba tijekom dana.
  • Praktičnost koja dolazi s remenom. Ne želite cijelo vrijeme držati je u rukama, zar ne?
  • Klasični, bezvremenski dizajn koji se uklapa u sve stajlinge i koji je garancija da ćete je nositi još dugo, dugo godina.
View this post on Instagram

Photo by Tommy Ton / @tommyton

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Prigrlite boje

Prošlo je vrijeme igranja na sigurno sa crnim ili smeđim modelima. Istina, one vas nikad neće iznevjeriti, ali sigurni smo da vam ne treba još jedna crna ili smeđa torbica u ormaru. Stoga se fokusirajte na model u nekoj upadljivoj, odvažnijoj nijansi, a rezultat će biti impresivan.

Poigrajte se s kontrastima

Preferirate hladnije nijanse? Zašto ne biste osvježili modne kombinacije torbicom poput nježno roza. Ako i niste ludi za bojama, zamislite kakvo bi osvježenje za vaše stajlinge bila torbica u jarko crvenoj boji.

View this post on Instagram

Photo by Gianluca / @nobodyknowsmarc | @grazia_it

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Samo za odvažne

Ako ne bježite od boja, onda je vrijeme za još zaigranije stajlinge. Već ionako svoje bojama bogate kombinacije podignite na novu razinu torbom u upadljivoj boji ili s puno detalja. A za one najhrabrije tu su i modeli s printom.

View this post on Instagram

@veronikaheilbrunner, photo by Acielle / @styledumonde

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

  • +8
Street style na njujorškom Tjednu mode Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia