Victoria’s Secret

Ove njezine fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Irina Shayk u novoj kampanji pokazala sve svoje čari

09.07.2021 u 17:22

Bionic
Reading

Supermodel Irina Shayk izgleda zapanjujuće dobro dok pozira za novu kolekciju donjeg rublja slavnog brenda Victoria’s Secret, a u zavodljivim krpicama otkrila je sve svoje čari

Teško da se Irina Shayk, koja slovi za jednu od najzaposlenijih manekenki današnjice, igdje može pojaviti i proći nezapaženo, a kada se radi o poziranju u donjem rublju, to je apsolutno nemoguće. Naime, 35-godišnji supermodel ruskih korijena pozirao je u donjem rublju iz najnovije kolekcije brenda Victoria’s Secret koja nosi naziv Dream Angels Summer. Nova kolekcija predstavlja ženstvene siluete, nježne detalje i neke potpuno nove stilove. A Irina, koja slovi za ikonu popularnog brenda, izgleda doista nevjerojatno.

Irina je i majka četverogodišnje djevojčice Lee, koju je dobila u vezi s Bradleyjem Cooperom s kojim je prekinula 2019. godine, a manekenka je sada u vezi s 44-godišnjim reperom Kanye Westom koji je, nakon razvoda od Kim Kardashian, potpuno pokleknuo pred njezinim čarima.

  • +4
Irina Shayk u novoj Victoria's Secret kampanji Izvor: Profimedia / Autor: Victoria’s Secret / Ferrari / Profimedia

Par je dugo vremena vezu držao u tajnosti, no otkako su viđeni zajedno na romantičnom putovanju u Francuskoj, njihova ljubav postala je javna.