LASKAJU FIGURI

Ove majice postale su pravi hit, a mi smo izdvojili najljepše verzije s polica trgovina

13.02.2021 u 08:05

Bionic
Reading

Iako smo posljednjih mjeseci svjedoci velike popularnosti i potražnje za udobnim predimenzioniranim odjevnim komadima, pojedine dame usprkos globalnoj pandemiji ne odustaju tako lako od laskavih krpica, a ove sezone imaju omiljenu

Gledajući profile nekih od najutjecajnijih street style zvijezda današnjice, do sada ste zasigurno primijetili laskave majice i topiće srcolikog dizajna ovratnika.

Navedeni odjevni komadi postali su pravi sezonski hit, a glavnog krivca za njihovu veliku popularnost brojni traže u njujorškom brendu Khaite.

Ovaj brend, koji je 2016. osnovala dizajnerice Catherine Holstein, a svjetsku slavu osigurala mu je američka glumica Katie Holmes, modnu javnost protekle godine oduševio je svojom proljetnom kolekcijom u znaku haljina i topića, a čija je glavna karakteristika srcolik dizajn ovratnika.

Kao u slučaju viralnog kompleta od kašmira, haljine i topići srcolikog ovratnika s potpisom brenda Khaite očekivano su dobili svoje jeftine verzije zahvaljujući popularnim high street brendovima, a osim što dominiraju policama trgovina, podjednako vladaju stajlinzima modnih ovisnica na Instagramu.

  • +9
Topići i majice srcolikog ovratnika Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo zahvaljujući detalju srcolikog ovratnika, majice i topići rebraste strukture u stanju su laskati brojnim tipovima ženske figure, a najatraktivniji su u kombinaciji s hlačama i trapericama visokog struka, kao što svojim modnim primjerom potvrđuju street style zvijezde.