tu su za vas otto, peter i leo

Ove godine ljetne vrućine otpuhuju švicarski ventilatori vrhunskog dizajna

16.06.2021 u 09:58

Bionic
Reading

U nadolazećim vrućim mjesecima uvijek tražimo način na koji bi se rashladili i pobjegli od vrućine. Ponekad je to brčkanje u bazenu ili hladan tuš, a ponekad koristimo uređaje poput ventilatora ili klime. Zajednička karakteristika ventilatora i klime je da oboje rashlađuju prostoriju, ali u suštini djeluju na potpuno drugačiji način

Hladeći tvoj dom ventilator troši puno manje energije. Ako podržavate održivu energiju i živite zeleni lifestyle, ventilator je svakako bolje rješenje za vas jer na određeni način čuvate okoliš. Osim što korištenjem ventilatora čuvate okoliš također iznos vaših računa je znatno manji u odnosu na korištenje klima uređaja.

Ventilator otpuhuje i cirkulira prirodni i svježi zrak u prostoriji dok klima uređaj koristi unutarnji zrak koji je često i ustajali te generira hladni zrak izvlačenjem vlage iz postojećeg zraka te tako isušuje zrak. Suh zrak u vašem domu može iritirati vaše sinuse, dehidrirati kožu i izravno utjecati na vaš respiratorni sustav. Ventilator ne isušuje zrak već ventilira postojeći zrak osvježavajući nas prirodnim osjećajem povjetarca.

Za razliku od klima uređaja koji proizvode blag zvuk zujanja, ventilatori su gotovo potpuno nečujni i tihi. Zahvaljujući njihovom balansiranom dizajnu možete hladiti svoj dom u tišini bez bučnih distrakcija.

Ventilatore u odnosu na klima uređaje pronalazimo u širokoj ponudi raznih oblika, veličina, boja i funkcija. Ovisno o načinu korištenja ventilatora, vremenu korištenja te prostoru gdje ventilator radi potreban nam je specifičan ventilator potpuno prilagođenih karakteristika našim potrebama. Ventilatori također dekoriraju vaš prostor pa možete prema svojim preferencijama ukrasiti prostor dizajnom ventilatora koji se potpuno uklapa u vaš interijer i daje mu dodatnu dekorativnu vrijednost.

Mi u Stadler Formu trudimo se unaprijediti i poboljšati svijet rashlađivanja zraka i zato razvijamo uređaje dokazane švicarske kvalitete skladnog dizajna kreiranog od strane nagrađivanih svjetskih dizajnera. U našem bogatom asortimanu pronađite ljetne ventilatore s vrhunskom efikasnošću te fenomenalnim dizajnom koji vašoj prostoriji osiguravaju poseban ugođaj. Preporučujemo vam sve Stadler Form ventilatore kao oružje za borbu protiv ljetne sparine, a posebno bismo istaknuli tri modela naših ventilatora: Leo, Otto i Peter.

Ventilator Leo

Ako želite stvoriti ugodnu osvježavajuću klimu tada je ventilator Leo idealan izbor za vas. Sa svojim inovativnim načinom 3D ventilacije može u trenu osigurati optimalnu raspodjelu zraka. Leo također može cirkulirati protok zraka u sobi vertikalno (od -5 ° do 85 °) i vodoravno i ima domet od 8 metara, tako da svi u sobi mogu osjetiti hladan povjetarac. Raspon njihanja 3D ventilatora zraka s lijeva na desno može se prilagoditi vašim potrebama, a na raspolaganju imate 3 kuta, 60 °, 90 ° ili 180 °.

Leo možete postaviti na pod ili na stol, također je mobilan, zauzima vrlo malo prostora i ima zapanjujuće dobar izgled. Njegova praktična ručka za nošenje znači da se može vrlo lako kretati i postavljati gdje god zatreba. Od stvarno tihog, nježnog povjetarca do jakih udara vjetra: Leo ima četiri osvježavajuće postavke brzine koje odgovaraju svakoj potrebi. Također ima impresivan raspon inteligentnih funkcija, uključujući mjerač vremena od 1–7 sati, način rada s prirodnim vjetrom i daljinski upravljač koji je magnetski pričvršćen na bočnu stranu uređaja. Leo je puno više od samog ventilatora: idealan je partner za stvaranje ugodne klime u zatvorenom prostoru - i ljeti i zimi.

Ventilator OTTO

Kada nas ljeti u domovima posjete najveće vrućine, tada je najmanji dašak hladnog zraka dobrodošao. Otto je pravo rješenje za to! Cirkulacija zraka se može vrlo lako podesiti na ventilatoru. Snažan, a prilagodljiv i podesiv Otto vas neće razočarati. Čak i kada se postavi na najslabiju razinu ventiliranja osjetit ćete lagan osvježavajući povjetarac.

Otto je podni ventilator koji će vam osigurati osvježenje za cijelu prostoriju. Otto također pruža mogućnost prilagođavanja visine njegovog postolja. Zaštitna rešetka na stražnjoj strani se može lako odstraniti radi čišćenja lopatica. Otto je uvijek usklađen s prirodom! Njegov okvir je izrađen od bambusa (ekološki) koji je dva puta premazan uljem zbog čega se savršeno uklapa u gotovo svaki interijer.

Ventilator Peter

Zbog svoje uske i profinjene visine, Peter proizvodi mnogo vjetra. Njegov oscilirajući način rada osigurava ravnomjernu i ugodnu raspodjelu zraka u cijeloj prostoriji. Zahvaljujući svom stupčastom obliku, ventilator zauzima vrlo malo prostora i savršen je čak i za male prostore.

Peter impresionira svojim inteligentnim karakteristikama poput: tajmera do 7 sati, načina rada na prirodni povjetarac i praktičan daljinski upravljač. Sve funkcije mogu se odabrati laganim pritiskom na upravljačku ploču koja je osjetljiva na dodir. Energetski Peter nudi tri različite brzine snage vjetra za individualni izbor. Filter se može prati, a vrh ventilatora ostaje zaštićen od prašine i drugih čestica.

Za vas smo ovog ljeta pripremili poseban popust za kupovinu Stadler Forma ventilatora. Pronađite ventilator Leo po odličnoj cijeni od 799 kn (redovna cijena 899 kn), Otto po cijeni od 1.199 kn (redovna cijena 1.399 kn) te Peter po cijeni od 1.199 kn (redovna cijena 1.399 kn). U prodajnom asortimanu su i ostali modeli ventilatora. Ventilatori su dostupni na Stadler Form Hrvatska web trgovini i kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet Medija, Harvey Norman, Links, eKupi. Akcija vrijedi od 17.6. do 31.8.2021. ili do isteka zaliha.

Ohladite se Stadler Form uređajima prije nego što postane prevruće!