za chic stajlinge

Obožavat ćete je: Smatrala se 'neuglednom', ali ova boja je jedan od najlaskavijih izbora

21.10.2023 u 13:51

  • +8

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / BACKGRID / BACKGRID USA / THE DAILY STARDUST / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dolaskom jeseni smeđa boja je zavladala ormarima trendseterica i modnih influncerica, a da se radi o doista laskavom trendu dokazuje i stajling koji je prošetala Hailey Bieber

Jedan od definitivno najznačajnijih događaja ovog vikenda bila je proslava 43. rođendana reality zvijezde i poduzetnice Kim Kardashian. Slavne uzvanice, baš kao i sama slavljenica, kao da se natjecale za najupečatljiviji stajling. I dok se većina slavnih dama odlučila za laskave haljine, Hailey Beiber još jednom je dokazala svoju stilski vještinu kombiniranja te činjenicu da modu doista ima u malom prstu.

Kožnu mini suknju spojila je s baznim, bijelim topom i preko svega prebacila vrlo chic smeđi midi kaput. Stajling je zaokružila kontrastnim bordo dodacima – slingback sandalama, modelom koji je hit ove sezone te torbom iste nijanse. Jednostavno, uglađeno i tako chic!

Ovim stajlingom Haylie je dokazala i ono što modni stručnjaci najavljuju dulje vrijeme – čokoladno smeđe nijanse hit su ovosezonskih jesenskih stajlinga. Čokoladnosmeđa je savršena alternativa crnoj. Izgleda fantastično u monokromatskim opcijama, dokazujući da je vrlo laskava, nimalo 'neugledna' kako se do sada smatralo.

slavljenica u drugom planu

Kim Kardashian slavila je rođendan i nema tko nije bio: Pogledajte odvažne stajlinge slavnih uzvanica

Pogledaj galeriju