gigi hadid

Ove će traperice biti veliki hit narednih mjeseci, a ona je među prvima uskočila u njih

30.08.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Modeli traperica s detaljem šavova na području bokova postali su vrući trend u svijetu denima, a ne može im odoljeti na popularna djevojka današnjice, Gigi Hadid

Nakon što je s podjednako poznatom sestrom Bellom Hadid zablistala na ovogodišnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada, slavna trendseterica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice Gigi Hadid ugledana je na ulicama New Yorka uoči uživanja u teniskom meču Serene Williams i Catherine McNally u sklopu turnira US Open.

Slavnoj Amerikanki traper kombinacije od glave do pete nisu nimalo strane, a ovoga puta odlučila je testirati veliki modni trend u nastajanju. Riječ je o modelu traperica sa suptilnim detaljem šavova na području bokova koji se pružaju do patentnog zatvarača.

u duhu divljeg zapada

Traperice s ovim detaljem postat će veliki hit u narednim mjesecima

Pogledaj galeriju

Ovaj hit detalj prvi put je populariziran u 19. stoljeću i viđen na prerijskim bluzama i modelima nabranih suknji, a danas je riječ o detalju koji omiljenim trapericama daruje duh Divljeg zapada.

Popularna Gigi Hadid odabrala je model s potpisom pariškog brenda Sandro koji se, zahvaljujući sezonskom popustu, danas nalazi u prodaji po cijeni od 880 kuna, a njemu je pridružila Levi's jaknu od trapera i svilenkastu bluzu kremaste nijanse.

Retro dojam odjevne kombinacije dodatno je istaknula dodacima poput sunčanih naočala i nakita, uz efektnu torbicu s potpisom modne kuće Prada, a visokim, sivim gležnjačama Christiana Louboutina zaokružila je novo denim izdanje.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID