FOKUS NA KOŽI

Opčinili su slavne ljepotice: Čini se da ćemo ove topiće u narednim mjesecima posvuda viđati

23.08.2021 u 11:49

Bionic
Reading

U samoj završnici ljetne sezone na modnoj sceni pojavio se pomalo neočekivani trend, a čija će se popularnost u mjesecima koji dolaze samo potvrđivati

Ako ste u potrazi za trendovskim komadom koji ćete nositi posljednjih dana ljeta i u prvim danima jeseni, idealno je vrijeme da razmotrite takozvane pin topiće.

U sklopu nadolazeće kolekcije na modnoj pisti predstavio ih je popularni francuski dizajner Simon Portre Jacquemus, a slavnim damama nije dugo trebalo da ga uvrste u garderobu.

Vojska stvorena od it djevojaka i najtraženijih modela današnjice poput Belle Hadid i Kendall Jenner svojim stajlinzima već je dokazala da je riječ o trendu nosivom izvan modnih pisti.

Kao što im samo ime sugerira, riječ je o topićima koje pridržava detalj nalik pribadači ili nekoliko vrpci, a itekako otkrivaju kožu.

Upitate li svjetski poznate dame kako se najviše isplati nositi ovaj odvažan trend, rekle bi vam da se ključ nalazi u proporcionalnosti. S obzirom na to da su pin topići mahom minijaturne veličine, najradije ih nose s komadima poput 'tatinih' hlača visokoga struka u paru s tenisicama za balansiranje između kul i zavodljivog dojma stajlinga.

Zahvaljujući otkrivajućem dizajnu, takozvani pin topići ne nude dovoljno mjesta za nošenje grudnjaka, a idealan sklad činit će s još jednim topićem identične boje za umjereniji dojam ovog novog trendovskog komada na modnoj sceni.

Osim vojske slavnih dama, u prilog popularnosti pin topića dovoljno govore podaci poznate modne tražilice Lyst.

Prema njima, u posljednja dva tjedna pretraživanje ovog tipa topića poraslo je za 78 posto, a nakon što je Megan Fox ugledana u crvenoj verziji s potpisom Jacquemusa, u svega 48 sati Lyst je zabilježio skok pretraga za 52 posto.