VATRENA ENERGIJA

Ovan i Strijelac najveći sretnici: Što svakom horoskopskom znaku donosi vladavina Lava

25.07.2021 u 07:43

Bionic
Reading

Sunce je ušlo u ekliptički isječak Lava u četvrtak 22. srpnja i prolazit će njime do 22. kolovoza. Kad je god Sunce u pojedinom isječku pojasa ekliptike, svi znakovi više ili manje osjećaju energiju znaka koji vlada u to doba. Srpanj je i dosad bio obilježen Lavom jer su tim dijelom zodijaka putovali Venera i Mars. Sad će lavlje ozračje biti naglašenije jer je štafetu preuzelo Sunce, kojemu će se 28. srpnja pridružiti Merkur

Tijekom lavlje vladavine možete biti razmetljivi, ali i srdačni, puni zanosa i odani. Napadnije ćete gestikulirati i podizati glas više da privučete pozornost, nego da nešto naglasite. Neki će od vas nastojati postići isti učinak uočljivim odijevanjem, frizurom ili dramatičnim izjavama o nekoj aktualnosti ili vlastitim dostignućima.

Ovan i Strijelac, najveći sretnici

Obogaćeni energijom ovog vatrenog znaka, svi će dobiti poriv za življenjem punim plućima i pokazivanjem svoje vrijednosti. Oni koji su i inače bučni i prodorni nadmetat će se sa sebi sličnima za istaknuto mjesto u društvu, ne prezajući od drskih izmišljotina da bi se napravili važnijim.

  • +26
Lady Gaga horoskopski je Ovan, rođena je 28. ožujka 1986. Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Čak će i osobe povučene i suzdržane prirode postati samouvjerenije i aktivnije u društvu. Kako će proći pojedini znakovi? U razdoblju Lava najbolje se osjećaju Ovnovi, Strijelci, Blizanci, Vage i sami Lavovi. Oni će biti zapaženi ponajviše po dobru, no ako i izazovu omanji incident, bit će im brzo oprošteno.

S druge strane, Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci bit će preambiciozni i svadljivi ako uoče da im okolina ne poklanja dovoljno poštovanja. Za ovu je trojku najbolje da u društvu njeguje umjerenost, a da veći dio vremena gledaju svoja posla. Slično preporučujemo Jarcima i Djevicama, pa bi trebali iskoristiti vladavinu Lava za promjenu sredine i odmicanje od obaveza.

  • +23
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. godine Izvor: EPA / Autor: MARIO GUZMAN