VITKE NOGE

Ovako zgodnu Milu Elegović svi su morali odmjeriti

22.10.2013 u 21:44

  • +8

Promocija branda Högl

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Da se žene na prvi pogled zaljubljuju samo u cipele, znaju svi zaljubljenici u popularni austrijski brand cipela HÖGL SHOE, koji je u dućanu u centru Zagreba predstavio aktualnu kolekciju jesen /zima

A priredili su pravi mali modni glazbeni spektakl, uz zvukove egzotične Afrike i nastup djembe majstora Krešimira Oreškog. Vrhunske Hogle cipele u kombinaciji sa seksepilnim haljinama dizajnerice Martine Felje modnim su ljubiteljima priuštili dozu glamura i luksuza.

Haljine inspirirane draguljima u smaragdno zelenoj, safir plavoj i ljubičastoj boji ističu žensku siluetu čineći je zavodljivom. Jednostavni krojevi prate liniju tijela, a kombinacija maksimalno dviju boja, haljine Martine Felje čini nosivima u svakodnevnim situacijama, u ali i u svečanim prilikama kada želite biti primijećeni. Hoće li imati glamurozni efekt ili će više odgovarati dnevnim prilikama ovisi, naravno, o tome uz kakve dodatke i cipele ćete ih nositi. Cipele, čizme ili balerinke daju završni pečat stylingu i svrstavaju ga u seksi, poslovni ili casual stil. 

Ukoliko ih kombinirate s čizmicama Hogle ukrašenim Swarovski kristalima diva look je garantiran. Uz decentnije gležnjače od brušene kože idealno će izgledati u poslovnim prilikama, a za street style look austrijski brand nudi i bogat izbor kvalitetnih čizmica na nisku petu.

Na predstavljanju kolekcije zablistala je i glumica Mila Elegović, koja je u crnoj čipkastoj haljini magnetski privlačila pogleda. Uska crna haljina istaknula je njezinu besprijekornu liniju, a cipele na tanku visoku petu izdužile su vitke noge.

'Cipele su moja strast i volim ih imam ih svih boja, sve su iznimno kvalitetne i trajne, mala umjetnička djela', otkrila nam je Mila Elegović.