SPREMNE NA SVE

Ovako žene eliminiraju suparnice

29.07.2013 u 09:32

Bionic
Reading

Kad se žene osjećaju ugroženo i primijete da imaju suparnicu, učinit će sve da zaštite svog muškarca. Pribjegavaju tako i dosta neobičnim metodama, između ostalih kupuju dizajnerske komade i onda ih nose pred suparnicama

To je, naime, otkrilo istraživanje navika čak 650 žena, a studiju je provodilo Sveučilište Minnesota. Naime, jedan od razloga zbog kojih žene nose dizajnerske torbe i cipele je kako bi se obračunale sa svojim suparnicama i kako bi ih spriječile da flertuju s njihovim partnerima.

'Nosim Gucci, makni se od mog čovjeka', kao da poručuju. Naime, nadaju se da time šalju poruku kako imaju predanog partnera, koji im kupuje skupocjene luksuzne brendove, premda ih puno puta kupe same sebi.


'Kada osjete da im je veza u krizi, kod žena se pali okidač da odjenu skupocjene dizajnerske stvari i pokazuju se ispred žene koju smatraju suparnicom', rekao je za CBS Yajin Wangjedan od studenata koji je provodio istraživanje.

'Kad odjenu dizajnerske komade, poručuju drugim ženama da se maknu od njihova partnera', objašnjava profesor Vladas Griskevicius, s Carlson School of Managementa.

U Americi se, naime, godišnje potroši čak 250 milijardi dolara na luksuzne proizvode. Jedan dio kupljenih proizvoda sigurno otpada na žene koje se na maštovit način žele riješiti suparnica.