'VESNA, VESNICE...'

Ovako je Vlatka Pokos izgledala i pjevala prije 25 godina

08.11.2014 u 11:25

Bionic
Reading

Vlatka Pokos proteklih mjeseci najavila je svoj veliki glazbeni povratak, a mi smo se tim povodom prisjetili njezinih glazbenih početaka u grupi Srebrna krila

S velikim povratkom Vlatke Pokos na domaću estradu, koju s Ivanom Banfić i Emilijom Kokić namjerava ponovno osvojiti starim hitovima iz zlatnog doba dancea, prisjetili smo se njezinih početaka. Vlatka je 1989. započela profesionalnu pjevačku karijeru u grupi Srebrna krila, s kojom je idućih pet godina nastupala u dvoranama u Hrvatskoj i na turnejama u SAD-u, Kanadi, Australiji i diljem Europe.


Najveći hit je bio 'Na modrom nebu iznad Zagreba'. Prije točno 20 godina Vlatka je krenula u solo karijeru i tada objavila pjesmu 'Metak' za čiju je obljetnicu snimila istoimeni remiks ovoga ljeta.

Jedan od njezinih prvih nastupa bio je na kocertu Novih fosila, kada je kao gošća sa svojom grupom izvela pjesmu 'Vesna Vesnice'. Tada je imala samo 19 godina, a kako je izgledala i pjevala punih 25 godina, pogledajte u videu koji će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice:

Srebrna krila: Vesna, Vesnice