OZLOGLAŠENA UREDNICA

Ovako je u mladosti izgledala Anna Wintour: Noge stvorene za vruće hlačice

16.11.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Kći najpoznatije modne urednica svijeta Anne Wintour, Bee Shaffer, javnosti je otkrila kako je njezina slavna majka izgledala u mladosti

Urednica američkog magazina Vogue Anna Vintour, najmoćnija žena svjetske modne scene, već godinama intrigira svojom pojavom. Njezina 29-godišnja kći Bee Shaffer, koja je zaručena za Franca Carozzinija, sina preminule urednice talijanskog magazina Vogue, s javnosti na Instagramu podijelila je nekoliko majčinih fotografija iz mladosti.

Manje je poznata činjenica da je bob frizuri Anna Wintour vjerna od 14. godine, a na fotografijama koje datiraju iz 80-ih godina, osim prepoznatljivom frizurom koja je postala njezin zaštitni znak, najpoznatija urednica magazina Vogue istaknula se izdanjem u vrućim hlačicama.

'Najbolja mama, najbolje noge, najbolje sve', prokomentirala je objavu fotografije Annina kći Bee Shaffer, a javnost je očekivano ostala iznenađena izdanjem najmoćnije žene u modnoj industriji koja, osim boba i tamnih sunčanih naočala, desetljećima preferira modele haljina ispod koljena.

  • +9
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia