za nju su godine samo broj

Ovako izgledati sa 71 je nevjerojatno: Jane Seymour oduševljava izgledom koji prkosi godinama

21.06.2022 u 09:23

Bionic
Reading

Najveći broj gledatelja najbolje je pamti po ulozi Michaele Quinn u svojevremeno megapopularnij seriji 'Dr. Quinn, žena vrač', a mnogi još uvijek jako dobro pamte i njezinu ulogu Bondove djevojke te poziranje za Playboy. I u osmom desetljeću Jane Seymour vrlo je aktivna na poslovnom planu, oduševljava karizmom i stavom, ali pažnju privlači i nevjerojatnim izgledom

Gotovo je sve stalo kada je Jane Seymour stigla na konferenciju u sklopu Monte Carlo Television Festivala. Sjajno raspoložena, sa širokim osmijehom i odjevena u laskavu modnu kombinaciju 71-godišnja glumica spremno je pozirala i pri tome prštala od pozitivne energije.

Njezina pojava izazvala je veliki pozornost, a mnogi su se, sasvim opravdano, zapitali stari li uopće Jane Seymour. Odjevena u crveni kombinezon širokih nogavica i visokog struka te gornji dio u obliku nabranog topa dekoltiranog V-izreza Jane je izgledala nevjerojatno. Kroj kombinezona vrlo je laskavo isticao figuru, te je predstavljao sjajan spoj modernog i trend klasičnom elegancijom. Crvena boja, koja nikada ne može proći nezamijećeno, pokazala se kao pun pogodak.

  • +5
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Preko kombinezona glumica je nabacila i vrlo efektnu kratku jaknicu ukrašenu sjajnim detaljima i eklektičnim cvjetnim uzorkom. Stajling je zaokružila vječnim bež salonkama, decentnim nakitom te raspuštenom dugom kosom po kojoj je itekako poznata.

Doista, tko bi rekao da je Jane zagazila u osmo desetljeće? Njezina ljepota je bezvremenska, a glumica svoj dobar izgled u velikoj mjeri može zahvaliti vedrom duhu, pozitivnosti i gorućom željom za stvaranjem. Tako je nedavno u jednom intervjuu na pitanje kakvi su joj planovi za naredne godine, ona je odgovorila: 'O Bože. Toliko sam zaposlena da nemam vremena razmišljati o tome. Možete li zamisliti da je netko nedavno imao smjelosti pitati: 'Što ćeš učiniti u sljedećih 10 godina?' Mislim, sve što imam je 10 godina? Dakle, napunit ću 81 godinu i završiti? Ne. Mislim da ne. Imat ću puno posla.'

Bivša Bondova djevojka nedavno je otkrila i kako ima jednak broj kilograma kao i sa 17. godina, a tajna njezine dobre linije krije se u vrlo jednostavnoj formuli - tvrdi kako redovito vježba pilates, jede tek jedan obrok dnevno, ali zato s punim pravom gušta u čaši vina sa crnom čokoladom.

Osim figurom, 71- godišnja glumica britanskog podrijetla podjednako privlači pažnju mladolikim izgledom lica. Kako bi ga zadržala svaku večer otkrila je da nanosi kreme s retinolom, dok tijekom dana svoj dom ne napušta ukoliko na lice nije nanijela proizvode sa zaštitnim faktorom.

Nakon što je u filmu 'Živi u pusti umrijeti' postala Bondova djevojka, zatim preuzela ulogu žene vrač, Jane je sa 67 godina pozirala za Playboy, Jane je majka danas četvero odrasle djece, 39-godišnje Kate, 36-godišnjeg Seana te 25-godišnjih blizanaca Johna i Kristophera te pomajka Jenni i Kalena. Istaknuta filantropkinja nakon glumačke karijere okrenula se u posve drugom smjeru te se danas, vrlo uspješno, bavi slikanjem.