uz hit sandale

Kraljica Letizia briljira: Ovaj top je postao takav hit da je dobio i ime po njoj

15.03.2024 u 09:45

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Miguel Fernandez/GTRES/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia otvorila je proljetnu sezonu u svojoj garderobi odjenuvši ružičasto Hugo Boss odijelo i vrlo efektnu bluzu, a našle su se tu i hit cipele koje dobro izgledaju čak i u 'Barbie' nijansi

Kralj Felipe i kraljica Letizia otputovali u Gandíju kako bi proslavili dodjelu Investigation National Awardsa, a kraljica Letizia se za tu priliku ponovno se odlučila modu sa španjolskim potpisom. Dan ranije kraljica je iznenadila poslovnim lookom začinjenim loafericama, a sada je posegnula za jednim od svojih provjerenih proljetnih outfita. A uz već stilki provjereno elegantno Hugo Boss odijelo savršeno za baš svaku prigodu odjenula je vrlo efektan bijeli top načinjen od prozirne čipke.

Stil kraljice Letizije jedan je od najboljih prikaza španjolske mode. Neovisni brendovi u supruzi kralja Felipea imaju svoju najbolju ambasadoricu, a ova bluza je izvrstan dokaz tome. Naime, kada ju je Letizia prvi put odjenula tijekom putovanja na La Palmu bluza je postigla toliki uspjeh je kanarski brend Pomeline ovaj odjevni predmet preimenovao u 'Letizia top' te ga prodaje po cijeni od 450 eura.

Nova omiljena proljetna bluza kraljice Letizije djelo je brenda Pomeline kojeg karakterizira korištenje vrhunskih materijala poput svile iz Italije ili samog otoka La Palma, stvarajući kombinacije pune boja i elegancije. Kako brend navodi, Letizia top od lana je izvezen zanatskom tehnikom Richelieua na otoku La Palma i riječ je o jedinstvenom odjevnom predmetu koji predstavlja spor proces proizvodnje i veliki osjećaj harmonije.

Kraljica je stajling upotpunila nepogrešivim izborom cipela – slingback salonkama s elegantnom petom čiji dizajn potpisuje Carolina Herrera, a ovim izborom dokazala je kako ovaj vječni model cipela koji savršeno kombinira udobnost i eleganciju odličnu izgleda čak i u 'Barbie' nijansi.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA