KLJUČ SREĆE

Ovakav oralni seks spašava svaku vezu

10.10.2013 u 09:23

Bionic
Reading

Da, znamo što odmah pomislite kada vam netko kaže 'oralni seks'. No ovoga puta oralni seks zapravo je razgovor o seksu

Poznata seksologinja Tracy Cox ističe kako mnogi parovi imaju loš seksualni život isključivo zato što nikada ne razgovaraju o seksu. A zašto ne razgovaraju? Zato što ne znaju! Ako i sami imate takav problem, onda će vam jako dobro doći sljedeći savjeti.

1.Neka razgovor započne

Da, morat ćete partneru ili partnerici izjaviti: 'Odsad pa nadalje stalno ćemo razgovarati o seksu.' Dakle, morate zaista razgovarati, a započnite tako što ćete najprije utvrditi pravila. Jedno drugom obećajte da se nećete međusobno osuđivati i da ćete biti otvoreni za sve te puni podrške jedno za drugo.

Svatko od vas mora znati što želi. Čime ste nezadovoljni? U čemu uživate? O čemu maštate? Razmislite dobro o tomu, a potom to podijelite s partnerom ili partnericom.

Budite ono što jeste i svakako recite 'ne' na stvari koje ne želite iskusiti. Objasnite partneru ili partnerici da to jednostavno nije vaš stil. Morate raditi samo ono što vam je ugodno.

2.A sad – akcija!

Recite i pokažite partneru koje su vaše 'vruće točke'. Najprije, naravno, to morate znati vi. Gdje volite da vas se dira? Koje su vaše erogene zone? Pronađite ih, a potom informirajte partnera o tome. Neka i on vama kaže gdje on želi da ga se dira.

Jedno drugome redovito dijelite komplimente. To će dići samopouzdanje oboma, a nema boljeg afrodizijaka od samopouzdanja.

Ako partner uvodi u krevet neke stvari koje u vama izazivaju neugodu, recite mu to i prestanite to raditi. No nemojte se odmah zaustavljati prije no što i isprobate. Možda vas samo sram blokira, a zapravo uživate…

Hranite svoju želju. Čitajte erotske knjige, možete gledati i porniće, maštajte o idealnom seksu… Sve to održavat će želju budnom.