efektni detalji

Ovaj outfit je kao stvoren za zrelije dame koje obožavaju eleganciju

01.03.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Stiliziranje elegantnih stajlinga nerijetko zahtjeva ekstra dozu inspiracije kako biste iz dana u dan kreirali svježe kombinacije u skladu s ljubavi prema minimalizmu

Negdje na pola puta između ekstravagancije i klasične elegancije našla se Grece Ghanem u svojem posljednjem stajlingu koji će poslužiti kao sjajan primjer zrelijim damama u potrazi za novim lookom.

59-godišnja sjedokosa trendseterica pokazala nam je da je tajna u nošenju klasičnih komada oživljenih efektnim detaljima.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

U skladu s time birala je klasičan bež baloner, ali osvježen upečatljivim remenom s kontrastnim tamno smeđim prugama te vezanim u chic mašnu oko struka koja je laskala njenoj liniji.

Ispod je odjenula trendi bluzu uzorka zebrinih pruga, no podignutih i sivim trakicama, a sve je nadopunila najhrabrijim komadom - posve srebrnih hlačama. No, upravo je neutralna boja kaputa, kao i oversize tamnoplava torba, vješto neutralizirala ovu blistavu nijansu.

Također, korak dalje otišla je i s cipelama te nosila niske balerinke špic vrha, šarmantnih poveza na ristu i odgovarajuće metalik boje koja nastavlja biti veliki hit i u ovoj sezoni.

  • +5
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakle, ako svoje elegantne stajlinge želite malo oživjeti, sve što je potrebno jest pokoji neočekivani detalj, a čak i ako niste spremni okušati se u srebrnim dizajnima, dovoljan će biti i upečatljiv remen, ukras na cipelama ili košulja razigranog printa.

GLENN CLOSE

Legendarna sjedokosa glumica utjelovljenje je vrhunskog francuskog chica

Pogledaj galeriju