Blush lifting

Ovaj način nanošenja rumenila briše godine s lica, a učinak mladolikosti posebno je vidljiv kod onih starijih od 50

27.03.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Za one koji traže profesionalni učinak, 'Blush Lift' je savršen način za dobivanje najbolje od oba svijeta: definirane crte lica i blistavu kožu, bez obzira na godine

Kada je riječ o trendovima šminkanja za 2023., prirodan izgled je glavni uvjet za svaki profesionalan i dugotrajan rezultat, a učinak kao što je Clean Look je daleko najpoželjniji izgled. No, to ne znači da se tehnikama ne stvaraju svjetla i sjene, a istovremeno se ističu crte lica.

Naime, unatoč tome što smo se ove sezone oprostili od konturiranja i efekta maske koji ga prati, drugi efekti poput Blush Liftinga preuzeli su vodeću ulogu postižući novu dimenziju na području jagodica.

Što je Blush Lifting tehnika?

Nanošenje rumenila na lice može učiniti znatno više no što mislite. Rumenilo daje zdravu i atraktivnu boju obraza, a 'Blush Lifting' dat će pomlađeni izgled te osigurati izgubljeni volumen na području jagodičnih kostiju. S druge strane, ova tehnika ocrtava lice i ističe crte lica. Da biste postigli ovaj učinak koji na TikToku ima sve veći broj obožavatelja, treba slijediti sljedeće proizvode:

Bronzer puder koji je tamniji od vaše kože, ali ne pretaman

Iluminator, ako je moguće u obliku tekućine ili kreme kako bi se s kožom stopio na prirodniji način.

Rumenilo u dvije različite nijanse.

@beautybyrositax Blush placement changes your whole shape face! #makeuphack #makeuptips #blushtrend ♬ As It Was - Harry Styles

Korak po korak do Blush Liftinga

Ako želite postići profesionalno nanošenje rumenila, dovoljno je slijediti ove jednostavne korake:

Prvi korak ide odmah nakon nanošenja podloge za šminku. Nanesite malo tekućeg ili kremastog highlightera na područje jagodičnih kostiju za prirodan učinak.

Zatim osigurajte dimenziju uz pomoć bronzer pudera. Važno je mjesto gdje ga nanosite - učinite to odmah ispod jagodičnih kostiju i u smjeru prema gore, prema vrhu uha.

Na kraju nanesite svoje rumenilo na jagodične kosti, no izbjegavajte se previše približiti nosu jer ćete inače postići umoran izgled, a upravo je to ono što pokušavamo izbjeći.

Trikovi za savršeno nanošenje rumenila

Idealno je koristiti dvije nijanse rumenila koje su otprilike istog raspona boja. Svjetliju nijansu nanosi se na središnje područje jagodičnih kostiju, a tamnija na područje uz uho i na sljepoočnice, baš kao što biste to učinili kod konturiranja. Međutim, učinak je mnogo prirodniji.

Ako imate svijetlu kožu, preporučljivo je odabrati boje poput breskve ili one više ružičaste. Ako je podton vaše kože topao, radije se odlučite se za zlatnu, koraljnu ili narančastu boju.

Kod ove tehnike najvažnije je zapamtiti da je najvažnije da izgled ostane prirodan. U ovom slučaju manje je više, a u tu svrhu stručnjaci preporučuju korištenje zakrivljenih kistova za rumenila u prahu, a ako se odlučite za kremasta rumenila, najbolje su male spužvice.