NAJBOLJI SAVEZNICI

5 beauty noviteta koje vrijedi isprobati

24.02.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Niske temperature i suhi zrak iscrpili su kosu i kožu tijekom zimskih mjeseci, a krajnje je vrijeme da ih nahranite i hidratizirate

Kevin Murphy Blow.Dry Wash & Rinse

Iz Kevina Murphyja stiže potpuni sustav tzv. produživača trajanja frizure i zaštitnika koji se aktiviraju toplinom. Novi saveznice vaše najbolje frizure za 87% smanjuju pucanje kose, tri puta više kontroliraju napuhane tj. frizzy kose, štitu kosu od vlage čak 24 h te sadrže toplinsku zaštitu do 230 stupnjeva. Nakon korištenja ove kombinacije šampona i regeneratora kosa izgleda kao da je iz salona i savršen je proizvod za sve koji kosu redovito oblikuju fenom, peglom ili figarom.

Nuxe Reve de Miel Cica bogata krema za ruke

Vjetar, hladnoća, rad rukama, pretjerano pranje fakori su koji utječu na to da našim rukama treba zaštita od vanjskih čimbenika, Cica bogata krema za ruke savršena je za obnavljanje kožne barijere. Nuxeov novite, Cica bogata krema za ruke savršena je za obnavljanje kožne barijere. Obogaćena tigrovom travom i medom lavande, obnavlja, umiruje i jača kožnu barijeru pružajući učinak 'zavoja': osjećaj zatezanja odmah se umiruje. Njen prekrasan miris posebno je razvijen i za oštećenu kožu.

Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash WOW

Najnovija inovacija Max Factora, njihova maskara Masterpiece 2 in 1 Lash Wow razvijena je kako bi pružila volumen i duljinu u jednoj četkici, predstavljajući odgovor na molitve vaše kozmetičke torbice. Jedinstvena četkica ima okretni štapić koji stvara dva prilagodljiva izgleda. Jednim potezom trepavice se produžuju, savršene za svakodnevni izgled na poslu. Uz još jedan potez, maskara daje višestruki volumen trepavica i podiže ih svim ljubiteljima ljepote i njeguje ih veganskom formulom bogatom vitaminom E.

Elemis Pro-Collagen Rose Marine liniji za anti-age njegu lica

Elemis Pro-Collagen Rose Marine linija za anti-age njegu lica, najnoviji je dodatak asortimanu proizvoda s formulacijom obogaćenom aromatičnom engleskom ružom. Linija se sastoji od četiri nova proizvoda: krema za lice, balzam za čišćenje lica, uljni serum za lice i sprej za njegu lica (hydromist). Glavni sastojci kreme za lice Elemis Pro-Collagen Rose Marine, uz organski hidrolat engleske ruže, jesu Padina Pavonica, alga iz Sredozemnog mora, bogata polisaharidima, koji umiruju i održavaju dugotrajnu vlažnost kože i tako joj daju blistav ten, Chlorelle Vulgaris, također alga, bogata aminokiselinama, mineralima i vitaminima, koji ublažavaju znakove starenja na koži, te gingko biloba, tvar koja se dobiva iz listova drveća, a sadržava fitonutrijente koji umiruju kožu.

Nova Ultra Facial Advanced Repair Barrier krema za jačanje zaštitne barijere kože

Kiehl’sova nova Ultra Facial unaprijeđena krema za jačanje zaštitne barijere kože (Ultra Facial Advanced Repair Barrier) razvijena je kako bi pružila rješenje za zaštitnu barijeru kože, predstavlja brzo upijajuću formulaciju kreme-balzama i koristi jedinstvenu Advanced Barrier tehnologiju (unapređenja zaštitne barijere) koja imitira strukturu lipida kože kako bi koži pomogla u održavanju vlažnosti. Osim što pomaže u obnovi vlažnosti kože, brzo se upija, omogućavajući koži da se osjeća trenutno umirenom. Također, ovo je i prvo Kiehl’sovo ciljano rješenje za umirivanje suhe kože, ali i za zaštitu od drugih vanjskih utjecaja.