KRAJ MUKAMA

Jessica Alba postavila novi trend jednostavnim trikom za savršeno konturiranje lica

23.01.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Jessica Alba apsolutno je oduševila obožavatelje koji tvrde da se nakon ovoga više nikad neće vratiti na stari način nanošenja makeup-a

Konturiranje lica može biti pravi izazov. Za pravilno svladavanje ove vještine šminkanja često su potrebne godine iskustva i vrlo dobro poznavanje nijansi pudera i tehnika nanošenja.

Toga je svjesna i Jessica Alba koja je, kako bi olakšala milijunskom broju pratitelja na društvenim mrežama, objavila video u kojem je pokazala svoj način konturiranja. Njime je apsolutno oduševila obožavatelje koji tvrde da se nakon ovoga više nikad neće vratiti na stari način nanošenja makeup-a!

Slavna glumica pokazala je kako postići prirodan look na jednostavan način tako što je koristila svjetliju i tamniju nijansu puderu i nanijela ih uz nekoliko strateški raspoređenih točkica.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Naravno, ključ u dobrom konturiranju lica je pravilno pogođena nijansa pudera tako da je preporuka iskušati više nijansi kako biste ga savršeno uskladili sa svojom kožom, a onda ga kombinirati s jednom do dvije nijanse tamnijim, drugim puderom.

Jessica Alba poznata je po tome što voli dijeliti omiljene makeup tehnike na svom TikToku, a čini se kako će ova postati novi makeup trend koji nam pokazuje kako se lijepo našminkati za svaku prigodu!

'NAJSRETNIJE MJESTO NA SVIJETU'

[FOTO] Jessica Alba blistala od sreće na proslavi rođendana preslatkog sinčića u Disneylandu

Pogledaj galeriju