MODNI KLASIK

Ovaj model suknje posebno laska ženskoj figuri, a ne može mu odoljeti ni španjolska kraljica

30.10.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što je proteklih dana marljivo obavljala kraljevske dužnosti u javnosti, španjolska kraljica Letizia u madridskoj palači Zarzuela ugostila je članice upravnog odbora udruge Women in a Legal World čiji je cilj transformiranje okruženja u kojem posluju stvarajući uvjete koji svim profesionalcima omogućuju jednake mogućnosti da se istaknu i postignu uspjeh u svojoj karijeri

Poznata po besprijekornim modnim izdanjima na kraljevskim angažmanima, 48- godišnja Letizia od Španjolske u ulozi domaćice članicama udruge i ovoga je puta plijenila pozornost svojom odjevnom kombinacijom.

Da je poslovnu eleganciju izbrusila do savršenstva, ova bivša novinarka dokazala je pojavom u izdanju kojim je dominirala laskava suknja olovka kroja.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj model suknje prepoznatljive siluete dugi niz godina povezivao se isključivo s poslovnim stilom odijevanja, no posljednjih sezona brojni dizajneri poigrali su se njezinim dizajnom stvorivši svestrani komad koji, osim u poslovnom okruženju, odlično funkcionira i kao odjevni komad namijenjen svečanijim prilikama.

Odabir Letizie od Španjolske pao je na elegantan, pastelno plavi model s potpisom njenog omiljenog brenda Hugo Boss, a laskav efekt koji po prirodi karakterizira suknje olovka kroja dodatno je istaknut detaljem remena.

Uz navedenu suknju Letizia je kombinirala mornarski plavu košulju s detaljima džepova, da bi cjelokupno izdanje začinila modelom salonki u špic koje su bojom u potpunosti odgovarale odabiru košulje. Osim što je svojim izdanjem stvorila takozvani efekt color block, 48- godišnja španjolska kraljica poput brojnih dama dokazala je kako se laskavu suknju olovka kroja isplati imati u ormaru.