LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Poslovnu eleganciju izbrusila je do savršenstva: Stajling lijepe kraljice ove jeseni poželjet ćete kopirati

28.10.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Usprkos vladajućoj pandemiji koronavirusa, 48- godišnja španjolska kraljica Letizia ne odustaje od poslovnih angažmana u kojima redovito potvrđuje titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Ova bivša novinarka s godinama je izgradila prepoznatljiv modni stil koji često uključuje nošenje komada s potpisom pristupačnih high street brendova, a tijekom sastanka sa španjolskim odborom predstavnika za osobe s invaliditetom servirala je poslovno izdanje vrijedno kopiranja.

Poput brojnih dama u hladnoj sezoni, 48- godišnju Španjolska preferira nošenje elegantnih cipela loafer, čijom je crnom verzijom s potpisom svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere zaokružila svoje posljednje izdanje.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dominaciju crne boje, zahvaljući uskim hlačama cigareta kroja i vesti, poput prave modne profesionalke vješto je razbila modelom kariranog blejzera s potpisom luksuznog francuskog brenda Sandro i na taj način kreirala jednostavnu, a istovremeno efektnu poslovnu kombinaciju.

S godinama staža na modnoj sceni, prepoznatljiv karirani uzorak postao je neupitan klasik, a iako ga danas nalazimo na mnoštvu odjevnih komada, nesumnjivo je najprivlačniji u formi sakoa.

Uz značajan pad temperatura, kariranom uzorku tradicionalno raste popularnost, a u formi blejzera u stanju je svaki stajling odvesti na novu razinu, što je svojom odjevnom kombinacijom potvrdila i slavna španjolska kraljica.