'IT' KOMAD

Ovaj je high street kaput već privukao veliku pažnju trendseterica, a evo i zašto

13.10.2020 u 12:04

Bionic
Reading

U moru genijalnih kaputa koji nas prizivaju s polica trgovina da ih ugrabimo, izdvojio se model s potpisom brenda Whistles koji predstavlja savršeno uravnotežen spoj modnog klasika i aktualnog trendi komada

Dobar kaput traje cijelu vječnost. Znaju to dobro svi oni koji su barem jednom investirali u kvalitetan i bezvremenski kaput koji uspješno prkosi aksualnim modnim trendovima, a znaju to i modni stručnjaci koji uvijek iznova napominju kako se investiranje u kvalitetan kaput s godinama uvijek isplati.

Što ako vam kažemo da jedan kaput može biti modni klasik i ujedno vodeći trend sezone? Biste li ga kupili? Upravo takav jedan kaput pronašli smo na policama modnog brenda Whistles.

Iako je riječ o high street brendu, Whistles drži nešto veće cijene od primjerice Zare ili Manga, no ako tražite kaput koji ćete moći nositi dugi niz godina i koji ćete lako uklopiti u svaki stajling onda je ovaj neutralni model s detaljem resica pun pogodak.

Znamo da su kaputi u boji devine dlake modni klasik koji ne izlazi iz mode i da svakom outfitu daju dozu luksuza, a kada k tome dodamo resice koje ove sezone slove za najpoželjniji modni detalj sezone jesen/zima 2020., nije teško zaključiti da je ovaj kaput od 3.250 kuna već privukao veliku pažnju trendseterica.

Kaput je dostupan u četiri standardne veličine - XS, S, M i L, a obzirom da je riječ o modelu koji se ne kopča, već veže u struku i samim time lako prilagođava, sigurni smo da će odlično pristajati ženama svih tjelesnih konstitucija.

Slični modeli kaputa