NOVA VITKA LINIJA

Ova smjela haljina izvrstan je odabir za Jennifer

31.03.2015 u 08:30

Bionic
Reading

Jennifer Hudson, glumica i pjevačica koja je za ulogu u filmu 'Dreamgirls' dobila Oscara, sve je očarala odjenuvši kratku haljinu u stilu 20-ih na nedavnoj dodjeli nagrada iHearts Radio u Los Angelesu

Jennifer (33) koja je 2011. izgubila nevjerojatnih 30-ak kilograma izgleda i danas fantastično, a nedavno je podlegla trendu kratke kose koji već neko vrijeme oduševljava slavne cure. U efektnoj mini haljini inspiriranoj 20-ima, Jenn je bila neokrunjena kraljica crvenog tepiha, a kasnije je na pozornici oduševila izvedbom pjesme 'Trouble' s repericom Iggy Azaleom.

Talentirana glumica i pjevačica, pobjednica Američkog idola, godinama se mučila s prekomjernim kilogramima, no to je sad sve iza nje.

U intervjuu za People mama petogodišnjeg Davida otkrila je da je ključ uspješnog gubljenja kilograma ako samo to radite zbog sebe dodavši da joj je u mršavljenju pomogao program Weight Watchers.

Sama si priprema hranu i redovito se bavi tjelovježbom kako bi joj tijelo bilo čvrsto i gipko.

Kada nema previše vremena za vježbanje, Jennifer kombinira kardio vježbe i vježbe snage te napravi 25 čučnjeva, trbušnjaka i dizanja utega, nakon toga se odmori minutu i cijelu vježbu ponovi. Osim toga, izbjegava vožnju dizalom te pješači kada god ima priliku, a potpuno je promijenila svoj stav prema hrani.