HAYLEY HASSELHOFF

Ova plus size ljepotica je kći zvijezde 'Spasilačke službe'

08.02.2018 u 22:04

Bionic
Reading

Hayley Hasselhoff je kćer poznatog glumca Davida Hasselhoffa koji se proslavio ulogom u 'Spasilačkoj službi' kao Mitch Buchannon, a jedna je od zaposlenijih plus size modela

Hayley Amber Hasselhoff (25) je svoju karijeru započela prvo glumica još 1999. kad se pojavila u manjoj ulozi u 'Spasilačkoj službi', a kasnije je glumila i u ABC-jevoj seriji 'Huge'. 

Plus size ljepotica je postala u dobi od 14 godina, a trenutačno ima ugovor s agencijom Ford Models. Iako je modni svijet bio dosad samo rezerviran za mršavice, odvažne cure poput Ashley Graham ili Iskre Lawrence uspješno krče put i drugim ljepoticama s oblinama.

  • +6
Hayley Hasselhof Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svi imamo trenutke kada sumnjamo u naše tijelo, no moramo se uzdići iznad toga i voljeti naše tijelo kakvo god bilo. Važno mi je da živim život u kojem cijenim i volim svoje obline', izjavila je jednom prigodom Hayley Hasselhoff. 

Objavu dijeli Hayley (@hhasselhoff)

Otkrila je i da su je nekad nazivali 'debelom', no ona je danas oduševljena time da je sve više netipičnih manekenki u modnom svijetu. Poduzetna Hayley lansirala je i svoju kolekciju donjeg rublja namijenjenu plus size curama.