NADOLAZEĆI HIT

Ova će boja trapera dominirati u narednim mjesecima

07.02.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Ako je suditi po mnoštvu novih kolekcija vodećih dizajnerskih imena, nakon sezona dominacije svijetlog trapera ljubitelji tamnih verzija ove bezvremenske tkanine napokon imaju razloga za slavlje

Kad je riječ o vječnom traperu, posljednjih sezona svjedočili smo trendu volana, dodatka bisera i dramatičnim nogavicama na trapericama, no modna industrija u nadolazećoj proljetnoj sezoni prednost je odlučila dati klasici.

Riječ je o trendu tamnog trapera koji će dominirati proljetnom sezonom ako je suditi po nadolazećim kolekcijama vodećih dizajnerskih kuća poput Versacea, Max Mare, Tibija, Fendija i mnogih drugih. 

  • +5
Povratak tamnog trapera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj klasičan trend u retro maniri, osim što će dominirati nadolazećom sezonom, smatra se itekako svestranim jer će odjevni komadi od sirovog trapera u tamnoj, indigo boji odlično funkcionirati u dnevnim i večernjim prilikama uz pravilno stiliziranje. I prije službenog početka proljetne sezone slavne trendseterice poput Rihanne i it djevojaka današnjice naveliko nose traper komade u klasičnim tamnim tonovima.

Poput vodećih dizajnerskih imena, popularni high street brendovi u proljetne kolekcije uvrstili su mnoštvo odjevnih komada od tamnog trapera koji će se narednih mjeseci pokazati više nego pametnom modnom investicijom.

  • +12
Trend tamnog trapera Izvor: Promo fotografije / Autor: promo