STRUČNJACI SLOŽNI

Ova osvježavajuća kombinacija boja veliki je hit u dizajnu interijera

13.08.2019 u 06:31

Bionic
Reading

Najbolji interijeri uvijek odražavaju osobnost vlasnika i imaju nekolicinu ključnih detalja koji ih čine aktualnima, a stručnjaci u svijetu dizajna interijera uvjereni su kako će ova neočekivana kombinacija boja postati još veći hit u narednim mjesecima

Sudeći po prognozama nadolazećih trendova stručnjaka u svijetu dizajna interijera, narednim mjesecima dominirat će iznenađujuća kombinacija boja u znaku zelene i orhidejama inspiriranim tonovima ružičaste i ljubičaste boje.

Ova neočekivana i istovremeno zapanjuća kombinacija boja kombinira nijanse koje su već same po sebi vrlo popularne – duboku i zabavnu zelenu boju uz razigranu ružičastu koja će u jesenskim mjesecima podariti svjež izgled doma.

Istaknuta s detaljima luksuznog izgleda poput mekog baršuna ili ukrasnog posuđa, kombinacija tonova zelene i ružičaste oplemenit će vaš prostor pretvarajući ga u ugodno jesensko utočište.

Inspiraciju za isticanje ove hit kombinacije boja u vlastitom domu s lakoćom ćete pronaći na popularnim društvenim mrežama poput Pinteresta, a za vas smo izdvojili najbolje primjere.