U ZNAKU POTPETICA

Ova obuća prva nestaje s polica Zarinih dućana

01.02.2016 u 12:04

Bionic
Reading

Hrvatice, kao i brojne djevojke u svijetu, teško odolijevaju krpicama španjolskog modnog diva Zare. Osim odjevnih komada, posebnu pažnju modnih ovisnica dobiva i obuća. Analitičari iz kompanije Edited stoga su na osnovi prikupljenih podataka stvorili listu od pet modela Zarine obuće koja prva napušta police

Prema rezultatima provedenog istraživanja, najveću pažnju djevojaka i žena dobivaju Zarini modeli obuće s visokim potpeticama, a one su na svih pet mjesta ove liste.

Osim toga, otkrilo se da Zarine djevojke obožavaju različite varijacije crne obuće s potpeticom, od trendi gležnjača do zanimljivih štikli s remenčićima. Također, iz rezultata istraživanja je vidljivo da kupci Zarine obuće nisu nužno u potrazi za povoljnijim modelima, s obzirom na to da jedan od najprodavanijih košta 799,90 kuna.

Kompanija Edited
stigla je do zanimljivih podataka o najprodavanijoj Zarinoj obući analizirajući prodaju od početka siječnja te identificirajući proizvode nazivane 'Top Movers'. Konkretno, riječ je o obući koja je stigla na police Zarinih dućana u posljednja tri mjeseca, a što je rezultiralo rasprodanošću po punoj cijeni.

O kojim je točno modelima riječ i kako su poredani na ljestvici od prvog do petog mjesta, saznajte u nastavku: