NIKAD IZAZOVNIJA GIGI

Ova je haljina stvorena za pokazivanje oblina

19.01.2016 u 14:14

Bionic
Reading

'It' djevojka današnjice Gigi Hadid prošlu će godinu pamtiti po velikim uspjesima, a kako je započela ovu, čini se da može biti samo još bolja

Dvadesetogodišnja manekenka Gigi Hadid bila je najzapaženija gošća na Mercedes-Benz Fashion Weeku u Berlinu na kojem je u ime poznate kozmetičke kuće Maybelline plijenila pažnju u atraktivnoj haljini.

Uska crna haljina s potpisom Sally Lapointe doslovce je grlila obline plavokose ljepotice, a ona je s puno samopouzdanja pozirala na crvenom tepihu. Haljina je uz prozirne pruge i vrlo uski kroj u donjem dijelu imala i perje pa je Gigi bila vrlo glamurozna. Tome su svakako pridonijele i štikle Kurta Geigera, ali i besprijekoran make-up s raspuštenom začešljanom kosom koja joj je otkrivala lijepo lice.

Zgodna je manekenka prošle godine bila na meti zbog svojih oblina pa je na društvenim mrežama vodila rat s onima koji su smatrali da nije dovoljno mršava za modne piste. No to je nije spriječilo da ostvari jedan san i postane Viktorijina anđelica, a kada zablista u ovakvoj haljini, jasno je da s pravom ima status it djevojke današnjice.

Možda je njezina tajna u jednostavnosti, jer u raznim intervjuima uvijek ističe da je obična djevojka te se ne zamara previše raznim pravilima o odijevanju i dotjerivanju. Za Harper's Bazaar tako je krajem prošle godine rekla da ne koristi nikakve skupocjene kreme već će na prištić staviti običnu pastu za zube, a ne voli se ni previše uređivati.

'Neke moje prijateljice svakodnevno paze što će točno odjenuti, kako će se našminkati i izgledati. Željela bih imati više volje i energije za to, ali jednostavno nemam', rekla je Gigi za W magazin. Dodala je kako u posljednje vrijeme više eksperimentira s make-upom, posebno za izlaske, ali sigurna je da nikada neće isprobati tretman lica krvnom plazmom jer je za nju previše vampirski.