U ZNAKU CRVENE BOJE

Ova 50-godišnja blogerica ne prestaje oduševljavati javnost, a sada je pronašla haljinu idealnu za žene u zreloj dobi

13.08.2020 u 21:55

Bionic
Reading

Španjolska modna blogerica Carmen Gimeno najbolji je dokaz kako su godine samo broj, jer modni svijet ne prestaje oduševljavati svojim maštovitim odjevnim kombinacijama. S nevjerojatnom lakoćom slaže stajlinge koji su prava inspiracija, a što je najvažnije za njih nikad ne troši veliko bogatstvo

Zahvaljujući influencericama poput nje, dame diljem svijeta otkrivaju neke nove odjevne komade po pristupačnim cijenama koje mogu dodati u svoju kolekciju. Njezin instagram profil pun je ideja kako se odijevati sa stilom bez obzira koliko godina imali, a iako crvena boja nije jedna od onih koje bi najčešće odabrale žene u zreloj dobi, ona može izgledati itekako luksuzno.

Navedeno je potvrdila fotografijom u bijeloj haljini ukrašenoj crvenim, cvjetnim uzorkom i potpisom švedskoga modnog diva H&M. Spomenuta haljina, koja se u prodaji nalazi po cijeni od 450 kuna danas je jedan od najprodavanijih komada ovog poznatog high street brenda, o čemu dovoljno govori podatak da je danas jedino dostupna u L veličini.

Iako je poznata po svojoj vještini uspješnog kombiniranja lepršavih i ženstvenih modela trendovskih haljina s tenisicama, ova 50- godišnja modna blogerica ovoga je puta uz haljinu s potpisom H&M spojila popularni model sandala od konopa s potpisom brenda Nomadic State of Mind, a mi smo pronašli slične verzije njezine slične verzije s polica high street trgovina koje se isplati imati u ormaru.