ROĐENDANSKI DAR

Otkriveno tko je financirao Sorajin put na Tenerife

19.11.2013 u 14:32

Bionic
Reading

Soraju je tata iznenadio te je poslao za rođendan na sunčane Tenerife

Kako Alo saznaje, atraktivna crnka Soraja Vučelić pomirila se sa svojim ocem i polubratom, a dok je boravila kod njih u Zadru, saznala je da postaje nasljednica.

'Sara nije jedno vrijeme razgovarala sa svojim ocem i bratom, imali su lošiji odnos jer su oni bili ljuti na nju što je ugradila silikone i slikala se za muški magazin i taman kada su se pomirili, pojavila se informacija u medijima da je sa Sinišom Mihajlovićem, što je tek pogoršalo odnose. Soraja je čekala da se situacija oko svega malo stiša, a onda je otišla kod tate i popričala s njim, nakon čega su se opet pomirili. Ni najmanje nije očekivala ovo što se dogodilo u pozitivnom smislu, a to je nasljedstvo koje je dobila od tate, točnije ona i polubrat. Iako sama zarađuje i snalazi se i nikada nije inzistirala na nasljedstvu, njen tata je odlučio da ne razdvaja sina i nju', rekao je za Alo Vučelićev rođak koji je upućen u ovu priču.

Poznata starleta Soraja Vučelić u posljednje vrijeme često ide na egzotična putovanja, ali ovog puta, znajući što voli, njen tata je, pored nasljedstva koje joj je prepisao, financirao i pet dana na Tenerifima.