KNJIGA O SCIJENTOLOGIJI

Otkriveni novi kontroverzni detalji o Johnu Travolti

18.01.2013 u 16:02

Bionic
Reading

Knjiga o scijentologiji koja je uzbunila duhove nakon šokantnih detalja o Tomu Cruiseu otkriva i neke zanimljivosti iz života Johna Travolte

Nakon što je knjiga o Scijentološkoj crkvi, koju potpisuje ugledni novinar i dobitnik Pulitzerove nagrade Lawrence Wright, ugledala svjetlo dana, u medije su dospjeli novi detalji vezani za jednog od najpoznatijih slavnih scijentologa, Johna Travoltu.

U knjizi koja nosi naziv 'Going Clear' pouzdani izvori navode da je Travolta želio okrenuti leđa scijentologiji kako bi se mogao oženiti svojim dečkom, piše Showbizspy.

Prema knjizi, glumac je ranih 80-ih postao jako razočaran tom crkvom, no strahovao je da će u javnost dospjeti njegova sklonost muškarcima ukoliko je napusti.

Naime glumac je svoje seksualne sklonosti priznao jednom prilikom tijekom crkvene obuke. 'Zbog svoje pozicije točno sam znao što je Travolta rekao na crkvenim sjednicama pa mogu potvrditi da je jednom zaprijetio da će se oženiti svojim dečkom, iako tada istospolni brakovi nisu bili zakonski', rekao je Jesse Prince, bivši dužnosnik Scijentološke crkve.