čisti glamur

Otkrivene sve tajne senzacionalnog make upa Jennifer Lopez; evo kako ga kopirati

11.10.2023 u 20:00

  • +4

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Vizažist holivudske zvijezde otkrio je kako postići njen glamurozni stil šminkanja

Jennifer Lopez navikli smo gledati s jednostavnom šminkom koja podrazumijeva osnove poput tuša, maskare, pudera i ruža u neutralnim nježnim nijansama. No na svečanosti povodom dodjele Daytime Beauty Awards sve je ostavila bez teksta kada se na pozornici pojavila u raskošnoj haljini cvjetnog printa i s efektnom šminkom s ružičastim ružem u prvom planu.

Njeno eksperimentiranje šminkom u jarkim bojama i neobičnim kombinacijama nije prošlo nezapaženo, osobito jer je riječ o odstupanju od uobičajenog minimalističkog make upa.

Uz to, sada je odstupila i od pravila 'oči ili usne, nikad oboje', pokazujući koliko dobro mogu izgledati svi dijelovi lica kada su naglašeni - ako znate kako to postići. Srećom, njen vizažist otkrio je tajnu!

Oči

Iako je paleta boja drugačija od njenog uobičajenog smoky eyes stila šminkanja, ovaj put isti efekt postignut je sjenilom različitih nijansi srebrnosive koja se prelijeva skoro do obrva.

Vizažist Scott Barnes sve je podignuo izdašnom količinom crne olovke za oči i dodirima maskare koji su stvorili senzualan pogled.

Usne

Barnes je pokazao da u ovom slučaju nikako ne vrijedi pravilo 'više je manje' jer je na usne 54-godišnje glumice i pjevačice stavio obilnu količinu ružičastog ruža obogaćenog sjajilom. Daleko od uobičajenih nude usana, ova nijansa maline istaknula se u kombinaciji s bijelom haljinom ružičastog cvjetnog uzorka te je činila savršen spoj sa sivim kapcima.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi / Ferrari / Profimedia

Kako bi sve bilo skladno povezano, uslijedio je bitan korak - nanošenje nježnog ružičastog rumenila.

Kosa

Naposljetku, kako bi zadržao pozornost na licu, frizer Lorenzo Martin odlučio se za maksimalno jednostavnu frizuru, skupivši kosu u jednu od onih urednih punđi nalik balerinama, kojom je slavna holivudska zvijezda u potpunosti ostala dosljedna sebi.