SENZACIONALAN LOOK

Stajling dostojan dive: Jennifer Lopez u glamuroznom izdanju o kojem će se pričati

02.10.2023 u 15:42

  • +4

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez iznenadila je okupljenu publiku na 5. 'Daytime Beauty Awards' u Hollywoodu. Njezin izlazak na pozornicu izazvao je glasan pljesak, a svojim je svečanim stajlingom dostojnim svakog crvenog tepiha zasigurno oduševila svakog gosta

Jennifer Lopez pojavila se na 5. 'Daytime Beauty Awards' u kompleksu Taglyan u Hollywoodu i pokazala stajling o kojem će se pričati još dugo. Iako smo navikli na senzacionalna pojavljivanja ambiciozne pjevačice i glumice, i ovaj je put opravdala svoju titulu dive i zablistala.

54-godišnja Lopez odjenula je elegantnu bijelu haljinu obogaćenu ručno oslikanim ružičastim ciklamama! Osim prekrasnog jedinstvenog uzorka, pozornost je plijenio i model s dubokim V izrezom i T na leđima u kombinaciji s voluminoznom suknjom s upečatljivim naborima.

Efektnu ženstvenu haljinu kombinirala je s ružičastim Femme LA 'Donatella Mules' sandalama s nekoliko remenčića te s clutch torbicom jednake boje.

Osim toga, efektnom izdanju pridonijela je i zalizana kosa u punđu te makeup s crvenim ružem koji se uklopio u boje na haljini, ali i postigao dojam glamura.

Svoj je look podijelila i na Instagramu, a uz brojne komentare oglasila se i Tracy Anderson: 'Ti si izvanredno ljudsko biće! Tvoja ljubav je potpuno ohrabrujuća! Hvala ti što si bila tu da me podržiš! Imam sve poštovanje svijeta prema tebi!', napisala joj je.

Naime, Jennifer je na dodjelu nagrada i stigla kako bi svojoj dugogodišnjoj trenerici fitnessa Tracy Anderson uručila nagradu, a u govoru joj je posvetila i nekoliko lijepih riječi: 'Tracy Anderson ističe se kao originalna kreatorica čije je metode i predanost njezinom umijeću drže na vrhu njezine igre', rekla je Lopez u svom govoru posvećenoj trenerici s kojom surađuje godinama.

sportski look

Ovako će se rijetko tko odjenuti: Jennifer Lopez u izdanju koje je savršeno naglasilo njenu figuru

Pogledaj galeriju