TEŠKE OPTUŽBE

Otkrivena šokantna istina o slavnoj TV zvijezdi

28.11.2013 u 10:31

Bionic
Reading

Slavna britanska kuharica Nigella Lawson suočena je s teškim optužbama svog supruga Charlesa Saatchija koji tvrdi da je bila ovisna o drogama te da je davala drogu i njihovoj 19-godišnjoj kćeri. Otkrilo se to pred sudom na kojom bivši supružnici tuže dvije bivše pomoćnice koje su im ukrale 700.000 funti s kreditnih kartica. Pokažu li se te tvrdnje točnima, televizijska karijera slavne kuharice u SAD-u je pod velikim znakom upitnika

Na početku suđenja dvjema bivšim pomoćnicama Nigelle Lawson poput bombe je odjeknulo svjedočenje bivše zaposlenice da je u braku slavne kuharice i Charlesa Saatchija bila prisutna 'kultura tajnosti'.


Odvjetnik optuženih zaposlenica rekao je pred sudom da je Nigella krila od supruga da se drogira te da je za veće troškove (a riječ je o gotovo 700.000 funti) lažno optužila zaposlenice u strahu od reakcije svog muža na opseg njezine zloupotrebe droga. Odvjetnik je dodao da je Nigella uzimala kokain i tablete na recept pa ju je suprug često zvao 'Higella', piše MailOnline.

Poznati par, koji se razveo nedugo nakon što su objavljene fotografije na kojima ispred jednog londonskog restorana Saatchi drži za vrat i štipa Nigellu za nos, istodobno su tužitelji i glavni svjedoci na suđenju bivšim pomoćnicama, sestrama Grillo, optuženima za prevaru.

U nastavku će suđenja tako Lawson, Saatchi, dvije optužene bivše pomoćnice, a vjerojatno i ostalo osoblje i rodbina biti ispitani o problemima u braku Lawson-Saatchi, drogiranju i optužbama da je Lawson davala drogu svojoj 19-godišnjoj kćeri Cosimi, poznatoj kao Mimi.

Sud je već prošlog mjeseca čuo sadržaj Saatchijevog e-maila bivšoj supruzi u kojem piše: 'Ti i Mimi ste toliko bile na drogama da ste omogućile sestrama da provedu ono što im se sviđa. Vjerujem svakoj riječi koje su sestre Grillo izgovorile: one su, napokon, samo ukrale novac. Ti si, Higella, s druge strane, trovala dijete drogom i uništila njezin život.'

Saatchi dalje tvrdi da je njegova bivša supruga bila toliko nesvjesna da je zaboravila da je upravo ona dopustila sestrama Grillo da uzmu novac s obiteljskih kreditnih kartica.

Zbog ovih je teških optužbi sada pod upitnikom Nigellin angažman na američkoj televiziji, na kojoj je trebala biti članica žirija u jednom kulinarskom showu.

S ABC-ja su izjavili da će sezona emisije s Nigellom, kako je i planirano, biti prikazana u siječnju, ali izvori kažu da šefovi raspravljaju o tome hoće li je pozvati i u treću sezonu. Pokaže li se da su optužbe o drogiranju točne, njezina će karijera na američkoj televiziji biti gotova, procjenjuju izvori.