MASKENBAL

Otkako je ponovo sam, Edo Bočkaj se ludo provodi

05.03.2014 u 13:06

Maskenbal u Vip Travel Caffeu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Smoljanović.

Bionic
Reading

Priliku za maskiranje i odličan provod iskoristili su mnogi Zagrepčani željni dobre zabave, ali i uživanja u kvalitetnim domaćim vinima

Jednog dana u godini baš sve je dopušteno, ali pod krinkom, naravno. Kroz povijest su Venecijanci koristili dan maskenbala kao jedinstvenu priliku da pod porculanskom maskom naprave sve ono što se ne bi usudili ostala 364 dana u godini.


Priliku za maskiranje i odličan provod u Vip Travel Caffeu iskoristili su mnogi Zagrepčani željni dobre zabave, ali i uživanja u kvalitetnim domaćim Meneghettijevim vinima.

Bile su tu razne holivudske zvijezde, poneki dobitnik prestižnog zlatnog kipića - Oscara i omiljeni likovi iz crtića, a stigla je i Paris Hilton, potom pjevač Robin Thicke, koji je u prugastom crno-bijelom odijelu zanosno plesao i tražio pjevačicu Miley Cyrus kako bi izveli nezaboravnu koreografiju s VMA....

U društvu rasplesanih i maskiranih posjetitelja rado su pozirali i neki ugledni uzvanici s domaće javne scene, poput poznate kazališne i filmske glumice Mije Begović; glumca i zvijezde kazališne predstave 'Gospoda Glembajevi' Andreja Dojkića; jednog od najpoželjnijih neženja, medijskog stručnjaka i investitora Eduarda Bočkaja, koji je nedavno prekinuo sa zgodnom djevojkom Tijanom, a prisutnima je demonstrirao razne trikove na skejtu; modne novinarke Magdalene Balenović, Azera Berbera i mnogih drugih. Slavlju pod maskama nazočio je i Davor Bienenfeld, zagrebački poduzetnik i osnivač Binimoto sushija, sa suprugom Annom Lenom.