TARIK FILIPOVIĆ

Otkad spavam s Lejlom ne muči me nesanica

16.09.2010 u 19:19

Bionic
Reading

Dok se crna maca vrpoljila na crnoj svilenoj posteljini, Tarik Filipović uz njezin je krevet pričao bajku o princezi na zrnu graška. Bio je to uvod kojim je šarmantni glumac i voditelj domaćoj javnosti predstavio novi portal o štetnim zračenjima u spavaćoj sobi

Djeca i brak donijeli su mnoge slatke radosti Tariku Filipoviću, pa nam je povjerio da se sada napokon budi odmoran, svjež i spreman za svaki novi radni dan. 'Odlično spavam otkad sam u braku. Ali moram priznati da sam nekada bio vrlo često neispavan, jer sam vodio neuredan život. Eto, žena me dovela u red', rekao je.

Sa spavanjem nema problema ni Lejla, niti njihovo dvoje djece. 'Klinci su u krevetu uvijek na vrijeme i spavaju po 12 sati u komadu', zadovoljan je Tarik. Stručnjaci su im bili u stanu i mjerili zračenja te su sada svi mirni, jer spavaju na energetski povoljnim mjestima.

Budući da štetna zračenja narušavaju zdravlje i uzrokuju brojne zdravstvene poteškoće, posjetite novi zabavno edukativni portal gdjespavasmaco.com i pronađite brojne zanimljivosti i poneki savjet koji bi vam mogao koristiti za dobar san.