nagradnjače

Osvojite svoj primjerak novih Startasica

17.07.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Turistička zajednica Grada Čakovca i Borovo nastavljaju uspješnu humanitarnu suradnju. Startasice s porcijunkulovskim kišobranima su ponovno u prodaji

Megapopularne Startasice vraćaju se ovog ljeta u modne kombinacije trendseterica s razigranim uzorkom porcijunkulovskih kišobrana, i to u humanitarnom ruhu. Naime, Turistička zajednica Grada Čakovca i Borovo d.d. odlučili su nastaviti suradnju i ponovno posjetiteljima najpopularnije čakovečke manifestacije omogućiti da kupnjom limited edition tenisica, osim statement komada, istovremeno dobiju i priliku da pomognu onima kojima je svaka kuna potrebna – cjelokupan prihod od prodaje ide čakovečkom Centru za odgoj i obrazovanje.

'Umjetnost, kultura, moda, poduzetništvo i podrška hrvatskim proizvođačima, turistička promocija… Sve to objedinjuju ove posebne Startasice, kao što i samo Porcijunkulovo obuhvaća slavlje, zabavu ali i različite aspekte našeg svakodnevnog načina života. Tu je uključena i želja da u radu pomognemo Centru za odgoj i obrazovanje, jer su naši posjetitelji prošle godine odlično reagirali na humanitarnu akciju i doslovce razgrabili cijelu pošiljku iz Borova. Ponosni smo što naši gosti imaju tako veliko srce i što će naši prepoznatljivi kišobrani šetati ulicama diljem Hrvatske i regije.' – izjavila je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Čakovca Boška Ban Vlahek.

'Uvijek se rado uključujemo u projekte humanitarnog karaktera i u one koji imaju potencijal brendirati Hrvatsku i hrvatski proizvod i izvan granica Lijepe naše. Čakovečki kišobrani i klepetalice zasigurno će zašareniti ulice mnogih drugih gradova, iako iz malo drugačije perspektive nego na Porcijunkulovu. Upravo nas te inovativne intervencije u tradicionalno pokreću u kreativnom razvoju i radu. Borovo d.d. je posebno ponosno što ovim proizvodom usrećuje ne samo osobu koja nosi našu provjerenu kvalitetu, već i štićenike Centra za odgoj i obrazovanje.'– izjavila je Ana Kelava iz Sektora za marketing Borova d.d.

Startasice 'na kišobrane i klepetalice' uskoro stižu u Turistički ured TZ Grada Čakovca.

Osvojite svoj primjerak novih Startasica! Sve što trebate je prvi odgovoriti koja se tradicionalna igračka nalazi uz motiv kišobrana na ovogodišnjim tenisicama povodom Porcijunkulova. Dobitnik je Mara Ćutunić.