NAGRADNJAČA

Osvojite revolucionarnu bočicu bobble - dobitnici

19.08.2011 u 09:39

Bionic
Reading

Gadget godine, kako su mu dali naziv u Americi, odsad je dostupan i u Hrvatskoj! Predstavljamo vam novu, revolucionarnu bočicu bobble koja će promijeniti vaše navike vezane uz kupovinu flaširane vode. A tportal.hr ovom prilikom poklanja tri bočice svojim čitateljima

Bobble je bočica napravljena od reciklirane plastike u koju jednostavno ulijete vodu iz slavine te na nju pričvrstite poklopac s filtrom. Dok pijete, ugljen koji se nalazi u filtru eliminira klor i ostale štetne organske tvari. Filtrirana voda je odličnog okusa i kvalitete, a cijena je značajno niža od flaširane kupovne vode.

Bobble je i vrlo praktična i prigodna za putovanja, možete je koristiti na poslu, školi, slobodnim aktivnostima, odmoru itd. Najveća prednost bočice bobble je to da njezina uporaba omogućava značajnu uštedu – jedan filtar je dovoljan za 300 punjenja. Na taj način možete cijelo ljeto, a sve za cijenu jedne bočice, uvijek imati pri ruci besplatnu, kvalitetnu i sigurnu vodu. Nakon što se filtar istroši, jednostavno ga zamijenite novim i pričvrstite na staru bočicu. Sada umjesto 300 odbačenih praznih plastičnih boca možete upotrebljavati samo jednu – koja se, uz to, može reciklirati.

Bobble je u Hrvatskoj dostupan u varijanti od 0,5 l, a uz svaku bočicu dobivate i pričvršćeni filtar koji možete odabrati u šest različitih boja.

Materijal od kojeg je napravljen bobble je čvrst i otporan na udarce, ne sadrži BPA (toksičnu tvar bispenol A), ftalate i PVC. U isto vrijeme je elastičan da biste uz lagani stisak mogli uživati u ispijanju najzdravije tekućine.

Bobble će oduševiti mnoge samim dizajnom iza kojeg stoji slavni Karim Rashid, dok je idejno rješenje zasluga tima Move Collective LLC iz New Yorka.

Od prvog lansiranja proizvoda u veljači 2010. godine, bobble je velikom brzinom postao prodajni hit i osvojio brojne nagrade. Koncept proizvoda odgovara modernom, ekološki osviještenom i mobilnom načinu života, a osnovna ideja je ponuditi kupcu zdravu, ekološki prihvatljivu, vizualno privlačnu i jeftiniju alternativu flaširanoj vodi.

Više o samo proizvodu možete pronaći na stranici www.obuca-carape.com

Službenu stranicu proizvođača pogledajte ovdje, a posjetite i hrvatsku stranicu na Facebooku

Nagradu su osvojili:

Renato Klarić
Mate Jovišić
Darija Končić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.