MADRACI PAVLETIĆ

Osvojite ortopedski anatomski madrac AIR SOFT

01.04.2009 u 13:13

Bionic
Reading

Kvalitetan san od osobite je važnosti za ljudski organizam jer se ljudsko tijelo, koje je preko dana opterećeno brojnim tjelesnim i mentalnim naporima, jedino tijekom spavanja može u potpunosti odmoriti i regenerirati

Svjesni važnosti kvalitetnog sna i pogubnih posljedica nedovoljna i nekvalitetna spavanja, tvrtka Pavletić usmjerila se na preventivno sprječavanje različitih ljudskih tegoba koje izravno ili neizravno proizlaze iz lošeg spavanja. Težnja im je vrhunskim madracima, podlogama za spavanje i krevetninom potpomognuti revitalizirajuću snagu sna i svojim klijentima omogućiti najbolje preduvjete za zdrav život jer je ležaj na kojem spavamo temelj našeg tjelesnog i mentalnog zdravlja.

AIR SOFT ortopedski madrac napravljen je iz proširenog fleksibilnog poliuretana – proširenog mikrostaničnog materijala, a proizvodi se u posebnom i najmodernijem pogonu u kojem se vodena para iskorištava kako bi se proizvele milijarde mikrostanica kroz koje potom cirkulira zrak. Poliuretanska pjena ima višestruko pozitivno djelovanje. Ona se savršeno prilagođava i oblikuje prema anatomiji tijela te poprima njegovu temperaturu.

Nadalje, poliuretanska pjena ne skuplja prašinu, što uvelike olakšava spavanje osobama s alergijskim smetnjama uzrokovanim prašinom, te daje efekt velikog broja sitnih opruga kako bi tijelo, a time i kralježnica, ostali u pravilnom položaju. Osim toga, prošireni poliuretani proizvedeni su bez korištenja CFC-a, freona čija je nekontrolirana upotreba odgovorna za nastanak ozonske rupe, što madrac Air Soft čini ekološki vrlo prihvatljivim proizvodom.

Ortopedski anatomski madrac Air Soft sadrži i sanitized, poseban materijal koji sprječava ulazak bakterija u madrac. Sanitized garantira dugotrajnu zaštitu pred razvojem bakterija, gljivica i pljesni te sprječava nastajanje neugodnih mirisa koji su posljedica njihova djelovanja.

Ortopedski anatomski madrac Air Soft preporučuju i ortopedi stoga što on poboljšava blagotvoran razvoj okosnice kičmenog stuba, osigurava ispravno podupiranje tijela tijekom noći te sprječava pojavu boli prouzročenu iskrivljenjem kralježnice do koje dolazi zbog spavanja na mekim madracima. Upravo se stoga madrac Air Soft preporučuje za prevenciju bolesti koje zahtijevaju pravilan položaj za vrijeme odmaranja kao što su skolioza, kifoza, lordoza, bolesti zglobova, lumbalno sakralna arteroza i slično.


MADRAC AIR SOFT S ALOE VEROM

Aloe vera biljka je od davnina poznata po svojim ljekovitim svojstvima. Njezini listovi bogati su vitaminima, aminokiselinama, enzimima i mineralima te sadrže više od dvije stotine hranjivih i ljekovitih sastojaka. Aloe vera jača imunološki sustav, djeluje antibakterijski i protuupalno, pomaže u detoksifikaciji organizma te potiče metabolizam i rad jetre, bubrega i srca. Osim toga, pomaže kod alergija i kožnih oboljenja. Utkana u madrac, esencija aloe vere u obliku milijuna mikrokapsula, pozitivno utječe na određene tjelesne funkcije kao što su san, buđenje, pažnja i sposobnost pamćenja. U dodiru s kožom ili jednostavnim pokretom, mikrokapsule se razbijaju, oslobađajući pritom blagotvorne sastojke koji se u njima nalaze. Nakon što ih ljudsko tijelo apsorbira, one počinju pozitivno utjecati na određene funkcije kao što su san, buđenje, pažnja, sposobnost pamćenja i slično.

Krevetnina od merino vune s kašmirom i aloe verom

Za potpuni užitak spavanja na anatomskom ortopedskom madracu AIR SOFT s aloe verom, tu je i krevetnina od merino vune s dodatkom kašmira i aloe vere. Merino vuna osobito je mekana i ugodna za spavanje te pozitivno utječe na zglobove i kosti, ne izaziva alergije, omogućuje disanje kože te održava optimalnu temperaturu tijela i vlažnost. Kašmir krevetninu čini osobito nježnom i baršunastom na dodir, a aloe vera ima dodatni antibakterijski i hidratizirajući učinak. U kombinaciji, merino vuna, kašmir i aloe vera osobito blagotvorno djeluju na cjelokupni ljudski organizam te koži jamče ugodan, mekan i revitalizirajući dodir.

MADRAC AIR SOFT S LAVANDOM

Lavanda je biljka vrlo prepoznatljiva i intenzivna mirisa. Još su stari Rimljani i Grci poznavali ljekovita svojstva lavande i koristili je u medicinske svrhe. Ona odlično ublažava opekotine i rane jer ima snažno antiseptičko djelovanje, dezinficira kožu, djeluje protuupalno i potiče regeneraciju tkiva.

Uvođenjem mikrokapsula s esencijom lavande u samu tkaninu, madrac Air Soft postaje izvrsna pomoć kod kožnih oboljenja kao što su akne, dermatitis, psorijaza, ekcem i alergije te kod respiratornih oboljenja poput astme i bronhitisa. Budući da lavanda ima i smirujući učinak vrlo dobro pomaže kod uznemirenosti, depresije, stresa i hipertenzije. Ortopedski madrac Air Soft proizvod je koji kombinira vrhunske materijale, suvremenu tehnologiju i nenadmašivu inovativnost što rezultira superiornom kvalitetom i vrhunskom učinkovitošću u očuvanju i poboljšanju zdravlja cjelokupnog ljudskog organizma.

Dobitnica ortopedskog madraca AIR SOFT ALOA dimenzija 90x190 cm tvrtke Pavletić je Vesna Šabanović iz Zagreba