NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'Tvoja'

22.08.2013 u 07:40

Bionic
Reading

U hrvatske knjižare je stigao treći nastvak uzbudljivog serijala 'Crossfire'. Strastven i opsesivan odnos protagonista Eve i Gideona koji je opčinio čitatelje diljem svijeta nastavlja se u još uzbudljivijem nastavku 'Tvoja'. Roman 'Tvoja' autorice Sylvie Day u hrvatskom izdanju objavila je nakladnička kuća Znanje u prijevodu Lidije Milenkov-Ečimović.

Serijal 'Crossfire' američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, 'Crossfire' je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman serijala 'Pred tobom' objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala 'U tebi' se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

Sylvia Day autorica je bestselera #1 New York Timesa i #1 autorica više od dvanaest nagrađivanih svjetskih bestselera prodanih u 40 zemalja. Istovremeno je i #1 autorica bestselera u 20 zemalja, omiljena spisateljica čitatelja različitih žanrova, s više od milijun primjeraka knjiga u tisku. Nominirana je za nagradu Goodreads Choicea za najboljeg autora, a njezina je djela Amazon proglasio svojim najboljim ljubavnim romanima godine. Dobitnica je nagrade Romantic Times po izboru književnih kritičara i dva puta je nominirana za prestižnu nagradu udruženja Romance Writers of America. Trenutno je predsjednica tog udruženja koje okuplja više od 10.000 pisaca. Odnedavno surađuje s časopisom Cosmopolitan i Harlequinom na serijalu Cosmo Red Hot Reads.

Tportal.hr i nakladnička kuća znanje svojim čitateljima poklanjaju pet primjerka romana!

Knjigu su osvojile:

Andrijana Lepka
Ljerka Majer
Iva Gašparović
Suzana Vučinić
Slađana Ledić

Dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32 uz predočenje osobnog dokumenta.