NAGRADNJAČA

Osvojite hit knjigu 'Divna propast'

19.03.2013 u 13:11

Bionic
Reading

Brucošica Abby Abernathy dobra je djevojka. Ne pije, ne psuje, pristojno se odijeva. Abby vjeruje da je pobjegla od svoje mračne prošlosti, no kad stigne na koledž sa svojom najboljom prijeteljicom Americom, uviđa da novi početak nije tako jednostavan.

Travis Maddox, zgodan, tetoviran i seksi, upravo je netko koga Abby u svojem novom životu mora, i želi – izbjeći. Travis je noću borac koji zarađuje novac u krvavim tučnjavama, a danju je najveći zavodnik kojeg koledž pamti. Abby, imuna na njegov šarm, za Travisa je izazov. No, kad je jednostavnom okladom namami da provede s njim mjesec dana u njegovu stanu, situacija se počinje komplicirati. Travis i ne sluti kako je konačno sreo nekoga tko mu je ravan. I da je ovo početak jedne opsesivne, žestoke veze koje će ih oboje odvesti na mjesta koja nisu mogli ni zamisliti.

Kratki je to sadržaj nove hit knjige 'Divna propast' autorice Jamie McGuire koju od početka ožujka možete pronaći u svim knjižarama u izdanju Profila. Riječ je o knjizi koja će zasigurno naći svoje poklonike među obožavateljima hit trilogije 'Pedeset nijansi sive'.

Samo na tportalu pročitajte ulomke iz knjige 'Divna propast'

Tportal.hr je za svoje čitatelje/čitateljice pripremio 10 primjeraka knjige 'Divna propast'!

Knjigu su osvojili:

Ivana Pukšić
Nikolina Pavić
Mišela Kovač
Zvjezdana Trgovčević
Marina Ikić
Marina Maletić
Matea Sodar
Marijan Štiks
Marina Pavlić
Perica Jakšić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.