NAGRADNI NATJEČAJ - VALAMAR TOP SPORT TJEDNI

Osvojite besplatno ljetovanje u Dubrovniku za cijelu obitelj

13.05.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Drugu godinu zaredom turistička grupacija Valamar u lipnju, srpnju i kolovozu u suradnji s hrvatskim i stranim sportskim zvijezdama u svojim hotelima u Poreču i Dubrovniku organizira sportske tjedne kampove za djecu - Valamar Top Sport Tjedne.

Franjo Arapović, Slavko Goluža, Domagoj Duvnjak, Vlado Šola, Dario Kliba i drugi poznati sportaši uvest će ih u tajne košarke, rukometa, plivanja, jedrenja, biciklizma, odbojke na pijesku i kartinga. Uz svakodnevne treninge i ručak te završnu večeru sa sportašem i skupno fotografiranje, za djecu će biti organiziran i bogati dnevni animacijski program pod vodstvom Valamar animacijskog tima. Dok djeca svladavaju osnovne vještine i elemente odabranog sporta, roditelji mogu bezbrižno uživati u čarima ljeta i bogatoj ponudi Valamarovih hotela smještenih u neposrednoj blizini prekrasnih plaža.

Tportal.hr
i Valamar pripremili su za svoje čitatelje nagradni natječaj pod imenom 'More i sport na crtežu i fotografiji' u kojem mogu osvojiti besplatno sedmodnevno ljetovanje za tročlanu ili četveročlanu obitelj u Dubrovniku, uz sudjelovanje djeteta, odnosno djece na rukometnom kampu pod vodstvom Domagoja Duvnjaka

Što vam je činiti?

Pošaljite crtež koje je vaše dijete nacrtalo ili fotografiju koju je vaše dijete zabilježilo na temu 'More i sport' na tportal@tportal.hr i ostavite osobne podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela).

Najbolji i najoriginalniji crtež ili fotografiju na tu temu nagradit ćemo sedmodnevnim boravkom u hotelu Valamar Club Dubrovnik u Dubrovniku, uslugom punog pansiona  (all inclusive light) za tročlanu ili četveročlanu obitelj, uz sudjelovanje djeteta, odnosno djece na rukometnom kampu koji vodi Domagoj Duvnjak. Nagradu je moguće iskoristiti isključivo u tjednu kada se održava navedeni kamp - od 5. do 12. srpnja.

Uvjet za sudjelovanje jest taj da je dijete staro od 10 do 15 godina, jer je to dob za sudjelovanje u sportskom kampu,te da je dijete autor crteža.

Trajanje natječaja: 13. - 26. svibnja

Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 31. svibnja 2010. godine.

Više o sportskim kampovima Valamara saznajte ovdje

Više o hotelu:

Valamar Club Dubrovnik, jedini obiteljski hotel u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko od prekrasnih plaža i stare jezgre grada Dubrovnika. Velik izbor zabavnih i sportskih aktivnosti, blizina plaže i veliki vanjski bazen s odvojenim bazenom za djecu te bife doručak, ručak i večera s bogatim izborom mediteranskih specijaliteta čine ovaj hotel idealnim mjestom za odmor cijele obitelji. Sve članove obitelji razveselit će maštovit animacijski program Valamar Cluba Dubrovnik za sve uzraste te posebno osmišljeni programi za najmlađe članove obitelji.