DAŠAK PROLJEĆA

Osvježite dom sitnicama do 100 kuna

08.04.2014 u 09:43

  • +23

Sitnice za dom do 100 kuna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Baš svaka prostorija u domu može se osvježiti proljetnim bojama, detaljima i za to ne morate izdvojiti puno novca

Sunce nas mami da što više vremena provodimo na otvorenom, ali sitnicama možete lako unijeti malo takvih čari u svoj dom.

Svaka prostorija u domu za čas može dobiti novo ruho i malo proljetnih boja. Za početak je dovoljno  pokoji kutak u stanu osvježiti živim biljkama, a balkon možete pretvoriti i u svoj mali vrt.

Dnevni boravak, primjerice, možete urediti novom fotografijom s proljetnim motivima. Pronaći ćete ih u svakom većem centru, a jedan od simpatičnih primjera je i staklena vaza u boji u Emmezzeti za dvadesetak kuna.

Staklenu vazu sa samo jednim cvijetom možete staviti i u kupaonicu, a ne zaboravite da je lako možete osvježiti novim setom za sapun i četkice za zube s cvjetnim uzorkom ili pak staviti novi tepih u nekoj od pastelnih boja. Simpatičan tepih za 72 kune u nježnoj narančastoj boji pronaći ćete primjerice u Kiki.

Spavaća soba uvijek se može dodatno urediti detaljima; nove fotografije, svijećnjaci, naljepnice za zid ili nova posteljina koja će imati proljetne motive. Za jednokratnu i povoljnu promjenu, u Lesnini možete pronaći male staklene svijećnjake po deset kuna u zelenoj ili plavoj boji. Idealni su za opuštene večeri nakon napornog radnog dana.



Kuhinja i blagovaonica
neiscrpan su izvor uređenja jeftinim sitnicama. Čim stavite novu zdjelu za voće na stol ili nadstolnjak u proljetnoj boji, cijela će prostorija izgledati drugačije. Umjesto vaze s cvijećem, stavite živu biljku u lijepoj posudi ili se konačno primite uzgoja začina od kojih imate dvostruku korist - kuhinja će prekrasno izgledati i imat ćete svježe začine pri ruci.

I u hodniku se lako može osjetiti dašak proljeća. Žlica za cipele iz Home Sweet Homea odlično je rješenje s pticom na vrhu u veseloj žutoj boji za 46 kuna. Objesite je na vidljivo mjesto u hodniku i mali make over je gotov. Više ideja pogledajte u našoj fotogaleriji.