omiljeni komad

Osvajaju chic dizajnom: Ove sandale postale su opsesija modnih ovisnica

17.05.2023 u 21:40

Bionic
Reading

Chanelove sandale već su se prometnule u jedan od najpoželjnijih trendova koji će se nositi čitavog ljeta. Dolaze u pregršt materijala, od baršuna preko satena do trapera, te s neodoljivim mašnama i cirkonima

Malo je brendova za kojima žude modne ovisnice kao što je Chanel. Torbice, odjeća, sunčane naočale i razni modni dodaci uživaju veliku popularnost, no ovog ljeta uvjerljivo su najpoželjnije njihove prepoznatljive sandale, a kopiraju ih brojni cjenovno pristupačniji brendovi.

Sada su moderniziranog dizajna, no jednako luksuznog i neodoljivo elegantnog. Za početak, tu su chic modeli tankih remenčića na kojima se ističe efektno dekoriran logo. Dolaze u trendi metalnim i pastelnim nijansama, a izrađene su od udobnog i nježnog satena. Kada je riječ o ovakvim sofisticiranim materijalima, vrijedi istaknuti i komade od baršuna, obogaćene zlatnim detaljima i preslatkim mašnama.

Potom, tu su neizbježne natikače, a ovog ljeta gledat ćemo ih na svakom koraku. Model koji se ističe elegancijom dolazi u bijeloj boji, s dekorativnim cvjetićima s cirkonima i ženstvenom crnom mašnicom.

Tu su i klasične sandale s dva remenčića, a dolaze u pregršt opcija, od bijelih sa zlatnim logom te izrađenima od tvida do chic komada od crnog trapera.

Naravno, pred vama je i niz modela pune pete, a uz crne sandale s vertikalnim bijelim prugama vizualno ćete dobiti još pokoji centimetar visine.

Za kraj, u najnovijoj kolekciji Chanela pronaći ćete pregršt elegantnih natikača. Otmjenim dizajnom i iznimnom udobnošću na prvu osvajaju one crno-bijele heklanog uzorka te s istaknutim cvijetom u prvom planu, dok će oni željni sportske elegancije doći na svoje modelom od gume upečatljivog crveno-crnog dizajna.