tko bi im odolio

Elegantne i udobne, ove cipele apsolutni su hit ovog proljeća

14.05.2023 u 19:48

Bionic
Reading

Kako se vratio minimalistički trend iz 90-ih, na modnu scenu donio je jednako blistav povratak natikača s malenom, popularno zvanom kitten petom

Kada temperature porastu, a trendseterice izvuku omiljene haljine i suknje iz ormara, teško da će ijedan model biti tako poželjan kao sandale i natikače s kitten potpeticom. Nema sumnje, ove sezone bilježe veliki povratak. Njihove karakteristike? Ne pokrivaju gležnjeve te imaju malu petu, s maksimalnom visinom od pet centimetara, čime se osigurava nepogrešiva ​​udobnost.

Ovaj model cipela primijećen je u mnogim kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. te će nesumnjivo biti veliki hit. Uz čiste linije i iznimno jednostavnu estetiku, ništa ne može biti jednostavnije od uključivanje kitten sandala u svakodnevne modne kombinacije.

Za dnevni look sjajno pristaju kako uz ležerne traperice, tako uz krojene hlače, dok se navečer mogu nositi uz bilo koju haljinu. Dakle riječ je o neophodnom komadu koji će zasigurno dati poseban štih svakoj kombinaciji.

Kakav par kitten sandala kupiti ovog proljeća?

Izbor natikača s kitten petom doista je šarolik te je lako pronaći onaj koji odgovara svakom stajlingu. Puderastoružičaste s potpisom Prade za romantičarke, Dieselove u satenu, H&M-ove bezvremenske crne, Miu Miu ukrašene logotipom ili pak minimalistički modeli Cosa i Totemea. S druge strane The Attico nudi model ukrašen sjajnim detaljima, Maje baby blue model dok Bottega Veneta ustraje na svojim prošivenim modelima.

  • +12
Sandale s kitten potpeticom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije