BOGATA PONUDA

Ne znate koje ravne sandale odabrati? Evo koji su modeli u trendu ove sezone

06.05.2023 u 10:35

Bionic
Reading

Udobnost je i dalje najvažniji zahtjev koji obuća mora ispunjavati, barem kad se radi o dnevnim obvezama, a porastom temperatura ona se najviše odnosi na ravne modele sandala

Baš kao u godinama obilježenim pandemijom, trend udobne obuće i ove sezone ne gubi na relevantnosti, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori raznovrsna i, prije svega, bogata ponuda ravnih sandala na policama trgovina.

Ipak, donedavno popularne verzije ravnih modela ove sezone će ustupiti mjesto nekim drugim siluetama, poput rimskih ili fisherman sandala, kakve su dominirale modnom scenom prije nekoliko godina.

Ravne sandale su udobna obuća koja, iako se razlikuje stilom i oblikom, nikada neće prestati biti popularna zbog svoje svestranosti pri kombiniranju uz različite odjevne komade. Većina modela savršeno se sljubljuje uz duge haljine, kao i različite verzije kombinezona, s kojima, ovisno o njihovom stilu, možete postići ležerniji ili sofisticiraniji izgled.

  • +21
Košulja-haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Elegantan dojam stajlinga s ravnim sandalama osigurat će jednobojna suknja dužine midi dok će, poput omiljenih tenisica, činiti izvrsnog stilskog partnera brojnim modelima traperica.

Kakve su ravne sandale in ove sezone

‘Ružne’ sandale

Veliki povratak trenda ‘ružnih’ sandala počeo se nazirati već prošle godine, a ove će, po svemu sudeći, imati veliki zamah na modnoj sceni. Iako glomazni, većina modela ‘ružnih’ sandala garantiraju cjelodnevnu udobnost.

Natikače

Elegantne sandale u stilu natikača jako su popularne ove godine, a toliko su svestrane da ih možete kombinirati uz bilo koji od svojih omiljenih ljetnih lookova.

Sandale s tankim remenčićima

Ove sandale ponovno će postati dijelom naše proljetno-ljetne garderobe jer nam je ova vrsta obuće pokazala da rijetko izlazi iz mode.

  • +4
Ravne sandale Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia

Rimske sandale

Ovaj hit model sandala 2010-ih godina ponovno se smatra jednim od ključnih trendova na modnoj sceni - ovoga puta u minimalističkoj verziji i s remenčićima.

Sportske sandale

Komadi koji crpe inspiraciju iz očeva stila odijevanja u posljednje vrijeme ne prestaju fascinirati modnu industriju, a kao i proteklih ljetnih sezona, ni ove nećemo uspjeti izbjeći trend udobnih sandala na čičak.

  • +4
Sandale Teva Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije