za večernje zabave

Osvaja na prvi pogled: Ova divna haljina košta 40 eura, a kao stvorena je za svečane prigode

08.04.2024 u 13:18

Bionic
Reading

Midi haljina romantičnog tie-dye uzorka iz Zare savršen je odabir za razne svečanosti i večernje zabave

Početak proljeća ujedno je i početak sezone vjenčanja i brojnih svečanosti, a to znači da je ovo pravi trenutak za krenuti u potragu za haljinom koja će vam služiti na svakoj prigodi.

Upravo jednu takvu donosi nam Zara, koja je u novoj kolekciji predstavila očaravajućuju tie-dye midi haljinu u nijansama zalaska sunca.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Romantičan dizajn u savršenom je skladu sa ženstvenom siletom dobivenom zavodljivim bočnim prorezom, suženjem oko struka te asimetričnim naramenicama koje stvaraju fluidan izrez.

Kroj ove haljine iznimno je laskav, dok su tonovi boja u srebrnoj, zlatnoj i nježnoj narančastoj kao stvoreni za koktel-zabave, odlaske na vjenčanja ili svečane večere na koje želite stići kao oličenje elegancije.

Prednost je i njihova svestranost te će sjajno pristajati uz klasične salonke ili stiletto cipele visoke pete, ali i trendovske balerinke i loaferice, koje uvijek dolaze s garancijom udobnosti bez žrtvovanja stila.

Uz to, za razliku od brojnih drugih modela večernjih haljina koji dolaze po paprenim cijenama, jedna od najomiljenijih high street trgovina ovaj komad donosi po pristupačnom iznosu od 39,95 eura.

  • +41
Najljepše haljine po cijenama do 30 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo, H&M promo